Gheorghe Piperea: ” Cu așa ceva se construiește dictatura medicală arahatiană? Cum rămâne cu bășina ideologică “fără penali în funcții publice”?”

Avocatul Gheorghe Piperea a reacționat pe contul său de facebook la faptul că televiziunile o consultă din ce în ce mai des pe „doamna aceea “competentă”, manager de spital de infecțioase la Iași”, făcând referire la doamna Carmen Dorobăț, condamnată în primă instanță la trei ani cu suspendare pentru mită (n.r. vezi Managerul de la Infecțioase, Carmen Dorobăț, trei ani cu suspendare pentru mită).

„Doamna aceea “competentă”, manager de spital de infecțioase la Iași, care ne dă tuturor lecții de rectitudine, e aceeași cu doamna din linkul anexat, condamnată penal pentru că a luat mită de la studenți? Cu așa ceva se construiește dictatura medicală arahatiană? Cum rămâne cu bășina ideologică “fără penali în funcții publice”? Cum își permit televiziunile plătite din bani publici de guvern (pentru reclamă pro-restrucții de drepturi și măsuri liberticide) să ne prezinte un asemenea specimen drept exponent al “ielitei” medicale? Acest gen de “iexperți” sunt criteriul după care suntem blestemați noi, ereticii?Băi nene, da’ ce repere ați ajuns să aveți…”, a scris pe contul său de facebook avocatul Gheorghe Piperea

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns