libris.ro

CETĂȚEANUL Gabriel Apreutesei, încă o victorie în drumul său către ocuparea scaunului de primar al Tomeștiului

Fostul luptător de box și Chick Boxing, Gabriel Apreutesei, moderator și realizator al emisiunii „Cetățeanul Gabriel”, jurnalist la Nașul TV și director al studioului Nașul TV Moldova, a surprins printr-o nouă victorie în drumul său către ocuparea scaunului de primar al Tomeștiului.

Luni, încă de la primele ore ale dimineții, când poate mulți nici măcar nu-și savuraseră cafelele, Gabriel Apreutesei și câțiva oameni din staff-ul său de campanie, erau deja prezenți la BEC, pentru a-și depune candidatura pentru funcția de primar și de consilieri locali ai comunei Tomești, din județul Iași.

La Tomești, Gabriel Apreutesei a reușit performanța de a strânge un număr de cinci ori mai mare de semnături decât minimul necesar pentru a putea candida la funcția de primar al comunei. Fiind întrebat dacă i-a fost greu să strângă aceste semnături, acesta ne-a spus că din contră, ar fi putut strânge chiar și mai multe, dacă n-ar fi existat nevoia oamenilor de a-l ține foarte mult de vorbă și de a-i comunica o gamă foarte largă de probleme cu care se confruntă din păcate locuitorii comunei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


CETĂȚEANUL Gabriel Apreutesei, încă o victorie în drumul său către ocuparea scaunului de primar al Tomeștiului

Gabriel Apreutesei ne-a mărturist că nu are emoții și îl preocupă doar „șocul” pe care îl va avea actualul primar (n.r. pe care Gabriel Apreutesei îl consideră deja fostul primar), și că este îngrijorat ca primarul în funcție să nu sufere o cădere nervoasă după pierderea alegerilor:

„În perioada cât am strâns semnăturile, am înțeles că primarul ÎNCĂ în funcție, trăiește într-o bulă de săpun, iar realitatea este că foarte mulți îl detestă din cauza opulenței sale și a familiei sale, prin luxul afișat sfidător la adresa oamenilor de rând. Aceștia „se întreabă” cum de este atât de bogat totuși, doar dintr-un simplu salariu de primar…

Este clar că acest primar trăiește precum Ceaușescu într-o bulă de săpun, crezând că lumea îl venerează. Nu știu dacă nu cumva a venit vremea să-și pregătească și Timofte elicopterul.”, ne-a declarat Gabriel Apreutesei

Întrebat dacă are ceva de transmis primarului în functie, el subliniaza: „încă în funcție„!

„Domnule primar, vă adresez nu stiu pentru a câta oara, aceeasi invitatie!Vă astept la o confruntare fata-n fata, cu intrebari adresate reciproc pe orice tema posibilă! Vă este cumva frica de ceva anume? De Covid cumva?Și un sfat foarte prietenesc: incepeti să vă faceti bagajul, întrucât majoritatea cetatenilor, nu va mai suportă opulența cu care vă afisati sfidător domnule Timofte! Și nu o spun eu, ci astea sunt marturii ale cetatenilor cu care am intrat in contact, in aceste saptamani de zile de când umblu să îi cunosc personal! Reveniti şi dumneavoastra pe planeta Pământ domnule primar, căci multi sunteti cei care ati uitat că nu vă apartin comunitatile vouă, ci voi apartineti comunitatilor! Ati uitat ca nu sunteti nemuritori si nici atotstapanitori!? Voi toti, cu acest tip de mentalitate, nu stiti că avem peste două milioane de prunci, care merg seara la culcare flamanzi!? Nu stiti așa-i?! Și eu vă inteleg, intrucât dacă e să privesc poza pe banerele din cartier, sunteti opusul celor două milioane de copii, care merg seara la culcare, flamanzi! Domnule primar, nu uita, că şi apa care o bei de la robinet, este tot din banul cetatenilor! A celor cetateni carora, unora mai des altora mai rar, copiii le fac foame şi zilnic au multe neajunsuri! Domnule primar, ar trebui să le pupati şi picioarele, intrucat și apa la closet când o trageti, tot pe spatele cetatenilor si copiilor lor se trage și se plateste! Domnule primar, ati schimbat Dusterul, v-ati pus sub fund modelul nou! Şi asta tot pe banii cetatenilor din Tomesti şi din banii copiilor lor! Benzina, domnule primar tot din banii cetatenilor şi ai copiilor lor o irositi! Ce nu va mai plăcea modelul vechi?! Nu-i bai, spuneti voi, prostii platesc, asa-i?! De aceea, unul din primele lucruri după ce vă voi trage la depou, voi scoate la licitatie masinile de protocol ale primariei! Intrucat oamenii merg la serviciu, pe barba lor si nu cum faci dumitale, te folosesti de banii lor, pe barba lor! Şi nu uita domnule primar: să vii la confruntarea live, cu intrebari reciproc! Sau mergi pe ideea că fuga e rușinoasa dar e sănătoasă!? Noapte buna domnule primar! Încă primar!”, acesta este mesajul pe care Gabriel Apreutesei îl are pentru actualul primar

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info