RSS

(FOTO) Aceasta este adevărata so…

(FOTO) Aceasta este a…

Scrisoare deschisă adresată depu…

Scrisoare deschisă ad…

E mai bine fără creștinism cultu…

  Vorbim despre creșt…

(VIDEO) Senatorul Diana Iovanovi…

Activitatea senatorul…

Măsuri de ultimă oră date de man…

  Supărați că numărul…

Până unde poate să meargă impert…

  Președintele Români…

Ți-ai întrebat deputații din jud…

Ți-ai întrebat deputa…

SUNT o "spurcăciune ORTODOXĂ"!!!

SUNT o "spurcăciune…

De 4 ani, Centrul „Sfânta Alexan…

„Copiii sunt dulci ca…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Toamna deznădejdii unui popor

Print Friendly, PDF & Email

Nu mi-am putut niciodată imagina atâta mizerie umană, atâta corupție, atâta grobianie instituțională, câtă am constatat în ultimele două luni prin primăriile din județul Iași.

De două zile sunt incapabil să mă odihnesc: chiar așa au putut oare vota românii la nivel național, sau avem de-a face cu o fraudare a alegerilor într-atât de mare precum cea la venirea sovieticilor în România?

Dând piept cu realitatea din teren, mi-am dat seama că partidele, mai ales partidele mari de pe scena politică din România, n-au lucrat și nici nu vor lucra vreodată în interesul cetățeanului, în interesul comunității. Sunt gata să recruteze pe orice nimeni în drum, să promoveze pleava societății pentru a-și atinge scopurile și interesele parșive.

Am descoperit instituții conduse și înțesate până la refuz de incompetenți, pline de nepotism, de o mizerie umană de neconceput pentru o societate normală la cap. Fie că vorbim de PNL, PSD, USR, PMP, ALDE, etc, personajele promovate în politică nu se ridică nici măcar la nivelul celor pomenite în schițele și operele lui Caragiale: oameni analfabeți, nu doar analfabeți funcționali precum Iohannis, Turcan și Anisie, ci analfabeți pe bune, cărora le e greu până și să vorbească limba română corect.

Abuzurile instituționale, necunoașterea legislației, a normelor de bun simț într-o societate civilizată, sunt la ordinea zilei, mai ales în zonele rurale din județul Iași. Instituțiile de învățământ sunt parazitate și infestate de personal numit politic, reducând nivelul învățământului românesc până la un nivel de înspăimântat.

Poliția locală este folosită la nivel local pe post de poliție politică, de instrument de intimidare a oricărei forme de opoziție. Inițiativa privată e descurajată, ba în unele cazuri chiar direct sabotată, antreprenorii locali sunt ținuți sub presiune și dresați pentru a ști de frica clanurilor de partid la nivel local.

Îmi tot spun și îmi repet că nu ne putem resemna cu aceste lucruri. O societate civilizată, o țară, un popor, o populație, nu poate trăi în asemenea condiții în mileniul trei. E musai să abandonăm orice urmă de deznădejde și să ne apucăm serios de luptat împotriva lor. E timpul Trezirii!

Trăiască Neamul Românesc, trăiască România fără lepre, fără neomarxiști, fără hoție, fără liberalismul plutocratic, fără prostituție politică, fără jigodiile trădătoare care ne conduc acum de la Cotroceni, de la Palatul Victoria, din Palatul Parlamentului, din serviciile trădătoare, din justiția coruptă, din instituțiile de forță aflate la ordin extern!

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info