O companie a efectuat o cercetare comparativă despre felul în care oamenii din România, Grecia, Ungaria și Cehia simt că pandemia de Covid-19 le-a influențat viața

 DataDiggers, o companie de cercetare de piață care activează în industria de cercetare din România din anul 2015,  a efectuat o cercetare care urmarea felul in care oamenii din Romania, Grecia, Ungaria si Republica Cehă simt ca pandemia de Covid-19 le-a influențat viața.

Studiul comparativ a fost intitulat foarte sugestiv „Trăind în vremurile Covid-19”, în România, Grecia, Ungaria și Republica Cehă, fiind bazat pe câte 800 de chestionare completate în fiecare dintre cele 4 țări.

Dupa perioada de colectare a datelor, care a avut loc în perioada 22 mai – 9 iunie, 2020, timp în care compania a adunat cate 800 de chestionare completate în fiecare dintre cele 4 țări, s-a trecut la etapa de analiza a datelor, etapă care s-a terminat de curând.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Prezentarea rezultatelor cercetării este gata și poate fi găsită pe site-ul companiei, la urmatorul link: www.datadiggers-mr.com  

Analiza prezentată se referă la studiul comparativ pe cele 4 țări în care a fost efectuată cercetarea: România, Grecia, Ungaria și Cehia, în timp ce o nouă analiză, bazată pe comparația la nivel de țară în funcție de vârstă și sex, urmează a fi gata în curand.

„La 31 decembrie 2019 am auzit despre primele cazuri de „pneumonie virală” în Wuhan, China. Avansând în 2020, Organizația Mondială a Sănătății a declarat focarul COVID-19 o Urgență de Sănătate Publică cu Preocupare Internațională la 30 ianuarie 2020 și o pandemie la 11 martie 2020. Dar chiar înainte de a fi declarată pandemie, multe țări din întreaga lume au început să confirme cazurile , Italia fiind cea mai puternică lovită din Europa.

În România am văzut pentru prima dată un caz confirmat la 26 februarie 2020, în județul Gorj, în timp ce primul caz din Grecia a fost confirmat în aceeași zi, când o femeie de 38 de ani din Salonic, care a vizitat recent nordul Italiei, a fost confirmată a fi infectat. În Republica Cehă, primele trei cazuri confirmate au fost raportate la 1 martie 2020, în timp ce la 4 martie 2020, primele cazuri au fost anunțate în Ungaria.

Știam cum se confruntă fiecare dintre noi cu noul normal, discutăm despre evoluții, cum se simțea totul pentru familiile noastre, dar ne întrebam ce gândesc toți ceilalți. În același timp, am început să vedem rezultatele multor studii efectuate în România, dar nimic care să ne ofere o imagine mai largă, nu ne face să înțelegem ce este aplicabil la nivel local, doar pentru țara noastră și ce este aplicabil și adevărat pentru întreaga regiune.”, se arată în studiul efectuat de către DataDiggers

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns