RSS

E mai bine fără creștinism cultu…

  Vorbim despre creșt…

(VIDEO) Senatorul Diana Iovanovi…

Activitatea senatorul…

Măsuri de ultimă oră date de man…

  Supărați că numărul…

Până unde poate să meargă impert…

  Președintele Români…

Ți-ai întrebat deputații din jud…

Ți-ai întrebat deputa…

SUNT o "spurcăciune ORTODOXĂ"!!!

SUNT o "spurcăciune…

De 4 ani, Centrul „Sfânta Alexan…

„Copiii sunt dulci ca…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Campionul Alexandru Marin, în vizită la sala de sport și la antrenorul care l-a format

Print Friendly, PDF & Email

Format la sala de box CFRCSS Unirea Iaşi, descoperit și format de maestrul Neculai Brânzei, campionul Alexandru Marin nu și-a uitat rădăcinile și locul de unde a făcut primii pași importanți spre performanță în sport, și a revenit la sala de box pentru a se îmbrățișa cu maestrul său și pentru a oferi încurajări noilor generații de campioni.

Profitând de prezența sa, mulții dintre copiii care urmează antrenamentele de la sala maestrului Neculai Brânzei de la CFRCSS Unirea Iaşi, și-au făcut poze cu campionul Alexandru Marin și cu titlurile câștigate în cariera de box.

Campionul Alexandru Marin, în vizită la sala de sport și la antrenorul care l-a format
Campionul Alexandru Marin, în vizită la sala de sport și la antrenorul care l-a format

Ridicat în boxul de performanță de pe ringul clubului Cfr-Css Unirea Iași, Alexandru Marin a avut un debut de senzaţie în boxul profesionist american, trecând peste ocean de la cariera de amator la cea de boxer profesionist de succes.

Marți, 6 octombrie 2020, campionul Alexandru Marin a poposit la clubul unde s-a format, încercând să insufle curaj și dăruire și viitorilor campioni antrenați de către maestrul Neculai Brânzei, un om în care încă se pun la nivelul municipiului Iași mari speranțe în capacitatea sa de a descoperi și forma noi și noi talente pentru boxul de performanță.

Ce ne-a uimit poate cel mai tare la sala de box a maestrului Neculai Brânzei, a fost prezența la antrenamente a copiilor de aproape toate vârstele, inclusiv fetițe care se antrenau foarte serios. Atmosfera de siguranță și de încredere, atitudinea antrenorilor, spiritul de colegialitate și de sportivitate cultivat de către antrenori în rândul copiilor și adolescenților, disciplinează mințile noilor generații într-un mod în care chiar ne-a surprins deosebit de plăcut.

În ciuda lipsei de dotări la standarde ultramoderne, sala aceea încă mai naște campioni. Și asta nu-i puțin lucru într-o țară ca a noastră. Omul sfințește locul…

Galerie Foto:

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info