RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Campionul Alexandru Marin, în vizită la sala de sport și la antrenorul care l-a format

Format la sala de box CFRCSS Unirea Iaşi, descoperit și format de maestrul Neculai Brânzei, campionul Alexandru Marin nu și-a uitat rădăcinile și locul de unde a făcut primii pași importanți spre performanță în sport, și a revenit la sala de box pentru a se îmbrățișa cu maestrul său și pentru a oferi încurajări noilor generații de campioni.

Profitând de prezența sa, mulții dintre copiii care urmează antrenamentele de la sala maestrului Neculai Brânzei de la CFRCSS Unirea Iaşi, și-au făcut poze cu campionul Alexandru Marin și cu titlurile câștigate în cariera de box.

Campionul Alexandru Marin, în vizită la sala de sport și la antrenorul care l-a format
Campionul Alexandru Marin, în vizită la sala de sport și la antrenorul care l-a format

Ridicat în boxul de performanță de pe ringul clubului Cfr-Css Unirea Iași, Alexandru Marin a avut un debut de senzaţie în boxul profesionist american, trecând peste ocean de la cariera de amator la cea de boxer profesionist de succes.

Marți, 6 octombrie 2020, campionul Alexandru Marin a poposit la clubul unde s-a format, încercând să insufle curaj și dăruire și viitorilor campioni antrenați de către maestrul Neculai Brânzei, un om în care încă se pun la nivelul municipiului Iași mari speranțe în capacitatea sa de a descoperi și forma noi și noi talente pentru boxul de performanță.

libris.ro

Ce ne-a uimit poate cel mai tare la sala de box a maestrului Neculai Brânzei, a fost prezența la antrenamente a copiilor de aproape toate vârstele, inclusiv fetițe care se antrenau foarte serios. Atmosfera de siguranță și de încredere, atitudinea antrenorilor, spiritul de colegialitate și de sportivitate cultivat de către antrenori în rândul copiilor și adolescenților, disciplinează mințile noilor generații într-un mod în care chiar ne-a surprins deosebit de plăcut.

În ciuda lipsei de dotări la standarde ultramoderne, sala aceea încă mai naște campioni. Și asta nu-i puțin lucru într-o țară ca a noastră. Omul sfințește locul…

Galerie Foto:Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info