libris.ro

Neomarxiștii fug ca dracul de tămâie de modelul Suediei?

Suedia, Suedia!

Ori de câte ori tartorii și promotorii neomarxismului în România aveau nevoie de un model pentru a lovi în familia tradițională, în Biserică, în valorile identitare, culturale și spirituale ale poporului român, negreșit apărea câte un limbric multiculturalist sau după caz „multilateral dezvoltat”, care să ne dea ca exemplu… Suedia!

Suedia face bine acceptând diversitatea în toate formele imaginabile și neimaginabile, încălcând tabuuri de neconceput pentru un om cu o sănătate mintală adecvată, Suedia era dată ca un exemplu de „Rai” pe pământ de către mai toți tartorii iadului ideologic neomarxist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Noii troțkiști mai că se zvârcoleau pe jos de extaz când vorbeau și ne dădeau în România ca exemplu Suedia, precum felinele care descoperă iarba mâței și petrec ore bune într-o zvârcolire nebunească, pe alocuri cu accente hedoniste. Le plăcea la nebunie cum este atacată familia în Suedia, cum sunt promovate niște blestemății care-ți amintesc instant de ideologia bolșevică, cum este promovat multiculturalismul distructiv, cum se lovea constant în valorile spirituale ale oamenilor, etc

Însă nu le-a mai convenit Suedia atunci când au constatat că acolo nu se poartă mască, nu se închid terase, restaurante, nu se închid oamenii cu forța în propriile locuințe, că nu se dau amenzi astronomice ca în România, deși în Suedia nivelul de viață este unul mult mai ridicat. Și cu toate astea, Suedia este acum țara care nu-și stresează cetățenii cu măsuri pecuniare severe, cu abuzuri și umilințe îndreptate împotriva cetățenilor tocmai de către niște unii care își iau salariile tocmai din taxele și impozitele cetățenilor…

Hmmm… Suedia, Suedia! Le-a convenit timp de mai mult de un deceniu să ne roadă urechile oferind ca exemplu Suedia atunci când voiau să lovească în valorile identitare, culturale și spirituale ale poporului român, însă când acel exemplu nu mai servește scopului lor antiromânesc, nici măcar Suedia nu mai este bună. Păi cum să îmbrățișezi modelul Suediei când abia te-ai pus mai bine pe vândut măști care nu te apără bine nici măcar de muște?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info