Avem cea mai coruptă „Justiție” din lume! Tocmai au validat furtul de la Sectorul 1 și mandatul pentru Clotilde Armand!!!

Oare să aibă loc cea mai rușinoasă etapă a pervertirii „Justiției” din România chiar în aceste momente? Deși planau niște suspiciuni uriașe de fraudă asupra rezultatului alegerilor locale din Sectorul din capitală, judecătoria Sectorului 1 a decis să valideze mandatul de primar de sector pentru Clotilde Armand.

Amânată inițial pentru ziua de joi, pronunțarea unei decizii privind validarea lui Clotilde Armand în funcția de primar al Sectorului 1 a venit în cele din urmă din partea Judecătoriei Sectorului 1: Clotilde Armand va fi noul primar de sector, deși există mai multe înregistrări video care dovedesc cum sunt manipulate într-un mod suspect buletinele de vot.

Potrivit datelor AEP, în Sectorul 1, Clotilde Armand, candidatul la primăria sectorului care a beneficiat de sprijinul PNL și Alianța USR PLUS, a câștigat încrederea a 40,94% dintre alegători, concretizată printr-un număr de 36.455 de voturi. Dan Tudorache, candidatul PSD, a a câștigat încrederea a 39,81% dintre bucureștenii din Sectorul 1, concretizată printr-un număr de 35.451 voturi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Dacă ai o diferență atât de mică de voturi între doi candidați și suspiciuni atât de mari de fraudă, cum naiba poți valida mandatul unui primar care pornește de la bun început la drum cu suspiciunea de fraudă majoră pe umerii săi? Chiar nu ne-am gândit că aceste alegeri n-o să se repete, eventual să vedem și niște personaje care să plătească pentru sacii plimbați, pentru sacii nesigilați și pentru multe alte nereguli clare care au afectat serios procesul electoral de la Sectorul 1 din București.

PS: La alegerile următoare dacă sunteți prinși de poliție sau de jandarmi cu sacii de voturi să spuneți doar atât, că sunteți de la USR, și poate așa are toată lumea imunitate la furat voturi!?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

La 16 octombrie 1916 a sosit în România Misiunea Militară Franceză, condusă de generalul Henri Mathias Berthelot

vin oct. 16 , 2020
Misiunea Militară Franceză este denumirea sub care a rămas cunoscut în istorie un detașament francez trimis în sprijinul logistic și militar al Armatei Române în timpul Primului Război Mondial. Între 15 octombrie 1916 și 10 martie 1918, militari francezi de carieră, unii căliți în focul unor bătălii cu arme și strategii moderne de […]
La 16 octombrie 1916 a sosit în România Misiunea Militară Franceză, condusă de generalul Henri Mathias Berthelot

Poate vă place și:

libris.ro