RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Avem cea mai coruptă “Justiție” din lume! Tocmai au validat furtul de la Sectorul 1 și mandatul pentru Clotilde Armand!!!

Oare să aibă loc cea mai rușinoasă etapă a pervertirii “Justiției” din România chiar în aceste momente? Deși planau niște suspiciuni uriașe de fraudă asupra rezultatului alegerilor locale din Sectorul din capitală, judecătoria Sectorului 1 a decis să valideze mandatul de primar de sector pentru Clotilde Armand.

Amânată inițial pentru ziua de joi, pronunțarea unei decizii privind validarea lui Clotilde Armand în funcția de primar al Sectorului 1 a venit în cele din urmă din partea Judecătoriei Sectorului 1: Clotilde Armand va fi noul primar de sector, deși există mai multe înregistrări video care dovedesc cum sunt manipulate într-un mod suspect buletinele de vot.

Potrivit datelor AEP, în Sectorul 1, Clotilde Armand, candidatul la primăria sectorului care a beneficiat de sprijinul PNL și Alianța USR PLUS, a câștigat încrederea a 40,94% dintre alegători, concretizată printr-un număr de 36.455 de voturi. Dan Tudorache, candidatul PSD, a a câștigat încrederea a 39,81% dintre bucureștenii din Sectorul 1, concretizată printr-un număr de 35.451 voturi.

Dacă ai o diferență atât de mică de voturi între doi candidați și suspiciuni atât de mari de fraudă, cum naiba poți valida mandatul unui primar care pornește de la bun început la drum cu suspiciunea de fraudă majoră pe umerii săi? Chiar nu ne-am gândit că aceste alegeri n-o să se repete, eventual să vedem și niște personaje care să plătească pentru sacii plimbați, pentru sacii nesigilați și pentru multe alte nereguli clare care au afectat serios procesul electoral de la Sectorul 1 din București.

PS: La alegerile următoare dacă sunteți prinși de poliție sau de jandarmi cu sacii de voturi să spuneți doar atât, că sunteți de la USR, și poate așa are toată lumea imunitate la furat voturi!?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]