RSS

27 Februarie 1470: Ștefan cel Ma…

Pe 27 februarie 1470…

28 Februarie 1913: GHEZA VIDA - …

108 ani de la nașter…

27 Februarie 1821: Veniamin Cost…

Pe 27 februarie 1821…

Cine sunt cei speriați de adevăr…

Joi dimineața, senat…

La 24 februarie 1870 era inaugur…

La data de 24 februa…

Aurelian Pavelescu: "De ce senat…

"De ce senatoarea Di…

Rugăciune pentru Vasile Zărnescu

În data de 21 Februa…

La 23 Februarie 1941 situația bi…

Ocupația horthystă a…

Revelație a senatoarei Diana Iov…

Atacată atât în timp…

Arafat și Voiculescu, cel mai cr…

De câte ori a exista…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Jurnal de pandemie: cum sunt descurajați antreprenorii români să producă echipamente medicale

Print Friendly, PDF & Email

Jurnal de pandemie: cum sunt descurajați antreprenorii români să producă echipamente medicale

“Dacă vrei să produci aparatură medicală în România, avizele pentru așa ceva le poți lua doar din Ungaria sau Germania”!?? De ce? Pentru că pe vremea ministrului Vlad Voiculescu s-a desființat departamentul care se ocupa cu avizarea și acreditarea producătorilor români. A considerat el că România nu are nevoie de așa ceva!?

Deși spitalele din România cumpără echipamente medicale și aparatură medicală de ordinul miliardelor, antreprenorii români sunt descurajați să producă asemenea echipamente în România.

“Vlad Voiculescu:“Probabil că 80% din spitale ar trebui închise”. Soluția? Investițiile!”

Așadar, Vlad Voiculescu încuraja frenetic “investițiile”! Dar Doamne ferește să fie făcute cu echipamente produse în România!?

evomag.ro

Am avut privilegiul prin intermediul unui prieten să cunosc niște profesioniști din domeniul vânzărilor de aparatură medicală. La un moment dat, unul dintre ei, după ce a acumulat ceva capital mai serios, s-a gândit să producă el astfel de echipamente în România, respectiv să facă o linie de asamblare care să producă aparatură medicală.

Însă a făcut o descoperire teribilă: pe vremea tehnocraților, adică mai precis pe vremea lui Cioloș și a securisto-USR-istului Vlad Voiculescu, tehnoratații Guvernului Zero au eliminat posibilitatea ca antreprenorii români să poată înregistra și produce prin forțe proprii aparatură medicală.

Pretextul lui Vlad Voiculescu a fost acela că se cheltuie inutil bani de la buget cu așa ceva. Dacă pe atunci un antreprenor român ar fi fost nevoit să facă un sacrificiu financiar de maxim 10.000-15.000 de euro pentru a putea fi avizat / acreditat să producă aparatură medicală, după intervenția lui Voiculescu acest lucru se putea face numai prin apelarea la niște experți din Germania sau Ungaria, caz în care costul se multiplica de cel puțin zece ori: de la 100.000 până la 150.000 de euro, sume prohibitive pentru micii antreprenori români. Asemenea sume pentru ei constituiau tocmai bugetul prevăzut pentru investiția inițială!

De ce sunt descurajați în mod continuu și subversiv românii cu inițiativă? De ce atâta antiromânism din partea unor jivine xenofile precum Cioloș, Voiculescu & comp? De ce? De ce?

PS: Da, e încă o descoperire teribilă despre perioada de coșmar a celor câteva luni de guvern Cioloș, guvern antiromânesc, Guvernul Zero! Vă dați seama ce insultă pe bietul român? Să audă că dacă vrea să producă echipamente medicale în România, este trimis în Ungaria?

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info