libris.ro

Jurnal de pandemie: cum sunt descurajați antreprenorii români să producă echipamente medicale

Jurnal de pandemie: cum sunt descurajați antreprenorii români să producă echipamente medicale

„Dacă vrei să produci aparatură medicală în România, avizele pentru așa ceva le poți lua doar din Ungaria sau Germania”!?? De ce? Pentru că pe vremea ministrului Vlad Voiculescu s-a desființat departamentul care se ocupa cu avizarea și acreditarea producătorilor români. A considerat el că România nu are nevoie de așa ceva!?

Deși spitalele din România cumpără echipamente medicale și aparatură medicală de ordinul miliardelor, antreprenorii români sunt descurajați să producă asemenea echipamente în România.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Vlad Voiculescu:„Probabil că 80% din spitale ar trebui închise”. Soluția? Investițiile!”

Așadar, Vlad Voiculescu încuraja frenetic „investițiile”! Dar Doamne ferește să fie făcute cu echipamente produse în România!?

Am avut privilegiul prin intermediul unui prieten să cunosc niște profesioniști din domeniul vânzărilor de aparatură medicală. La un moment dat, unul dintre ei, după ce a acumulat ceva capital mai serios, s-a gândit să producă el astfel de echipamente în România, respectiv să facă o linie de asamblare care să producă aparatură medicală.

Însă a făcut o descoperire teribilă: pe vremea tehnocraților, adică mai precis pe vremea lui Cioloș și a securisto-USR-istului Vlad Voiculescu, tehnoratații Guvernului Zero au eliminat posibilitatea ca antreprenorii români să poată înregistra și produce prin forțe proprii aparatură medicală.

Pretextul lui Vlad Voiculescu a fost acela că se cheltuie inutil bani de la buget cu așa ceva. Dacă pe atunci un antreprenor român ar fi fost nevoit să facă un sacrificiu financiar de maxim 10.000-15.000 de euro pentru a putea fi avizat / acreditat să producă aparatură medicală, după intervenția lui Voiculescu acest lucru se putea face numai prin apelarea la niște experți din Germania sau Ungaria, caz în care costul se multiplica de cel puțin zece ori: de la 100.000 până la 150.000 de euro, sume prohibitive pentru micii antreprenori români. Asemenea sume pentru ei constituiau tocmai bugetul prevăzut pentru investiția inițială!

De ce sunt descurajați în mod continuu și subversiv românii cu inițiativă? De ce atâta antiromânism din partea unor jivine xenofile precum Cioloș, Voiculescu & comp? De ce? De ce?

PS: Da, e încă o descoperire teribilă despre perioada de coșmar a celor câteva luni de guvern Cioloș, guvern antiromânesc, Guvernul Zero! Vă dați seama ce insultă pe bietul român? Să audă că dacă vrea să producă echipamente medicale în România, este trimis în Ungaria?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info