RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

(VIDEO) Orban și Tătaru întâmpinați cu blesteme la IAȘI: “Să n-aveți casă, nici pâine pe masă, și nici apă să beți!”

O femeie din Iași a așteptat timp de aproape patru ore în frig, numai pentru a le transmite liberalilor Orban, Tătaru, Mihai Chirica și Costel Alexe, un blestem din partea românilor care s-au săturat de dictatură: “Să n-aveți casă, nici pâine pe masă, și nici apă să beți!”.

Cu unul dintre cei enumerați mai sus, respectiv Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, ieșeanca mai avusese o întâlnire memorabilă prin această vară, șifonându-i serios acestuia imaginea după ce l-a fugărit ca pe un neavenit din Piața Unirii din Iași, unde acesta venise să-și facă împreună cu stafful său, campanie electorală (n.r. vezi Costel Alexe, fugărit de o bătrână din Piața Unirii din Iași: “Mincinosule, cum poți spune că nu se taie ilegal lemn din România?”)

libris.ro

De această dată, ieșeanca i-a luat în colimator la grămadă pe mai mulți dintre liberalii care chinuie și abuzează de luni bune un întreg popor. Primul ministru al României, Ludovic Orban, ministrul Sănătăţii, primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, au fost prezenți vineri la ceremonia de învestire în funcţie a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Costel Alexe.

După ceremonia de învestire în funcţie a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Costel Alexe, liberalii au chefuit la un local din Iași, iar la ieșire au încercat s-o șteargă noaptea ca hoții, în timp ce o puzderie de gealați îi încadrau și îi protejau ca pe VIP-uri sau ca pe șefii de clanuri mafiote.

Stai să te întrebi pe bune: dacă românii au votat în draci PNL-ul la alegerile locale și iubesc atât de mult liberalismul, de cine se tem stimații Orban, Tătaru, Chirica și Costel Alexe? De ce le trebuie echipe de fotbal de gealați cu tot cu rezerve după ei? Se tem de poporul care i-a “votat”? Sau se tem de fapt pentru că ei știu cel mai bine că votul a fost fraudat și realitatea din teren nu-i nicidecum așa cum “calculează” sau o “numără” STS-ul?

Redăm mesajul acestei temerare care și-a sacrificat o după amiază liniștită pentru a-i blestema pe diavolii din “Guvernul Meu”:

“MESAJUL MEU, ÎN NUMELE POPORULUI ROMÂN CĂTRE PRIM MINISTRU ORBAN ȘI MINISTRUL TĂTARU !!!

Am așteptat 4 ore ca să le transmit acest mesaj….am înghețat de frig, dar nu-mi pare rău !!!

Au venit la Iași ca să-l inscăuneze pe mizerabilul de Costel Alexe !!!
După depunerea jurământului au venit ca hoții noaptea, prin spatele restaurantului Fenice din complexul Palas, să nu-i vadă lumea, să poată chefui în liniște !!!
DUMNEZEU mi-a dat de știre printr-o persoană și m-am dus direct la restaurant !
Ceea ce am făcut eu, ar trebui să faceți cu toții, ca să vadă că poporul nu este de acord cu GENOCIDUL ( din toate punctele de vedere) pe care ni-l aplică timp de 30 de ani !!!!

TREZIȚI-VĂ ROMÂNI , NU MAI FIȚI PASIVI, LUPTATI PENTRU LIBERTATEA VOASTRĂ ȘI A COPIIILOR VOȘTRI !!!

FIȚI CURAJOȘI….SUS INIMILE !!!”Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info