RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Singurul lucru “bun” în această pandemie este că se cerne sita

Pe de o parte sunt niște personaje insalubre ca Mîndruță, CTP, Negruțiu, Prelipceanu,Buzaianu, Zamfir, & comp. , tabăra agresivă pro botniță, pro abuzuri, pro restricții și măsuri care de care mai tâmpite.

Pe de altă parte au apărut și vectori de imagine din industria showbiz cu argumente contrare, dar de bun simț, precum Dan Bittman, Mihai Mărgineanu, însă care au fost atacați chiar și la un nivel suburban (n.r. vezi spre exemplu Ziaristii.com) de către niște așa ziși jurnaliști din diverse trusturi sau publicații.

Aflăm așadar care sunt taberele. Cine e pro și contra dictatură, cine face efortul să gândească și cu capul său, nu doar să îngurgiteze și să inoculeze la rândul în lor în societate numai informații din “surse oficiale”.

O societate în care informația nu este liberă, automat acea societate este o dictatură. O dictatură infectă, asemănătoare celor trăite de omenire în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Și când te gândești că omenirea a vărsat atâta sânge de-a lungul mileniilor pentru libertatea de expresie, pentru libertatea de gândire, pentru libertatea religioasă, etc, cum să nu te cutremuri acum când niște vezi imbecili care sprijină la tot pasul dictatura, pumnul în gură, ascunderea, cenzura sau în unele cazuri chiar distrugerea definitivă a informației, a cunoașterii.

Repet: e singurul lucru bun din toată această nebunie. Se developează acum toate jigodiile, toate mizeriile, din presă, din televiziune, din politică, din întreaga societate…Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]