AUR denunță atacurile la adresa Patriarhului Daniel

AUR denunță atacurile la adresa Patriarhului Daniel, foto: Antena 3
AUR denunță atacurile la adresa Patriarhului Daniel, foto: Antena 3
Print Friendly, PDF & Email

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) denunță atacurile recente lansate la adresa Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, de diverse persoane publice care se proclamă „influenceri”. AUR subliniază că orice denigrare a Patriarhului Daniel reprezintă un atac direct la adresa Bisericii și a românilor, care sunt majoritar ortodocși.

În contextul actualei crize de natură epidemiologică, economică și socială care afectează România, AUR subliniază faptul că Biserica este instituția care dă românilor încredere și speranță pentru ieșirea din această criză, inclusiv prin sprijin concret atât pentru instituțiile medicale, cât și pentru familii afectate în această perioadă, dar și pentru școli.

AUR condamnă linșajul mediatic și dezlănțuirea de ură anti-creștină promovate de anumite voci din spațiul public și reamintește că același tip de mesaje anti-Biserică au fost emise și în perioada premergătoare Referendumului pentru Familie. În viziunea AUR, familia, alături de credință, națiune și libertate, sunt valorile fundamentale ale românilor și nu sunt negociabile.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PAYPAL
email: RFBURSA@gmail.com

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info