RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

La Timișoara oamenii care se întorc de la serviciu sunt omorâți pe stradă, iar agaricii lui Vela stau la pândă să dea amenzi pentru mască??

O femeie în vârstă de 38 de ani și-a găsit sfârșitul la Timișoara în timp ce se întorcea de la serviciu, în jurul orei 22:00, moartea survenind după ce a fost atacată și tâlhărită într-o zonă din sudul orașului.

Din primele informații oferite de către presa locală, femeia ar fi opus rezistență atacatorului iar acesta a lovit-o cu putere, victima prăbușindu-se la pământ, iar agresorul fugind la adăpostul întunericului pe străzile din zona Girocului.

Vestea i-a revoltat și înfuriat totodată pe timișorenii conștienți de cât de multe resurse se alocă în aceste zile pentru a vâna cetățenii fără mască sau care nu poartă masca într-un mod “corespunzător”, tocmai într-o perioadă când s-au înmulțit teribil de mult infracțiunile cu violență la Timișoara.

Mulți dintre timișoreni au mărturist că efectiv nu se mai simt în siguranță în orașul lor, iar activitatea celor responsabili cu asigurarea securității în oraș, a siguranței publice, lasă mult de dorit poate și pentru că mare parte din aceste forțe sunt concentrate pe împărțit amenzi cetățenilor fără mască sau care nu poartă masca “așa cum trebuie”.

Deci, așa stă treaba? La Timișoara oamenii care se întorc de la serviciu sunt omorâți pe stradă, iar agaricii lui Vela stau la pândă să dea amenzi pentru mască??Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]