libris.ro

Prinde glas opoziția? „Numărul de teste este ţinut intenţionat la un nivel redus, pentru ca PNL să poată organiza alegeri în decembrie”

Numărul de teste este ţinut intenţionat la un nivel redus, pentru ca PNL să poată organiza alegeri în decembrie. Liberalilor nu le pasă de oameni, important e doar scorul lor

Deputatul PSD, Bogdan Cojocaru, susţine că liberalii mint de îngheaţă apele şi că singurul lor scop este să organizeze alegerile cât mai repede, pentru că altfel ar pierde la scor scrutinul şi le-ar fi imposibil să mai formeze guvernul.Cojocaru spune că pandemia este ţinută forţat la un nivel redus, dar că în realitate lucrurile sunt cu mult mai îngrijorătoare, numărul de îmbolnăviri fiind superior celui raportat de autorităţi.

”Premierul Orban a anunţat chiar la Iaşi, când a venit la înscăunarea lui Costel Alexe la şefia Consiliului Judeţean, că România are posibilitatea să facă 50.000 de teste pe zi. Ce n-a explicat omul din fruntea liberalilor este că mai trebuie să şi vrem să le facem. În realitate, vedem că numărul de teste stagnează la 35-37.000, iar explicaţia este simplă. PNL încearcă să ţină cât mai jos nivelul de teste, pentru a raporta cât mai puţine cazuri confirmate. Întreaga suflare liberală are ca unic scop ţinerea alegerilor parlamentare pe 6 decembrie. Evident că democraţia presupune costuri şi că instalarea unui nou Parlament, pe căi democratice, adică prin alegeri, este ţelul oricărui stat civilizat. Însă nu în orice condiţii şi în niciun caz prin forţarea limitelor. Pentru că asta face în prezent trupa liberală, cu preşedintele Klaus Iohannis în frunte. Nu le mai pasă de soarta oamenilor, e important doar scorul”, a spus deputatul PSD, Bogdan Cojocaru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


El susţine că PNL a gestionat prost pandemia, economia dă semne că gâfâie tot mai serios, iar liberalii vor acum alegeri, pentru că anul viitor nu vor mai avea argumente cu care să vină în faţa românilor.Potrivit deputatului PSD, dacă alegerile s-ar amâna, românii ar afla care sunt intenţiile PNL, întrucât am vedea cu toţii dacă proiectele cu care liberalii se laudă zi de zi ar avea şi finanţarea asigurată în bugetul pe 2021.

”Pentru PNL, mai importante sunt alegerile decât sănătatea românilor. Vedem cum întreaga Europă fierbe, cum guvernele decid unul după altul închiderea activităţilor, pentru a stopa pandemia, în timp ce liberalii de la noi au un singur ţel: alegeri cu orice preţ”, a precizat Bogdan Cojocaru.

”Şi la locale unii spuneau că vom obţine un scor redus. N-a fost aşa, ba dimpotrivă, la nivel naţional am câştigat mai multe primării decât PNL”, a mai afirmat deputatul Bogdan Cojocaru.

Deputatul PSD le-a cerut românilor să fie solidari şi să nu se lase păcăliţi de cântecele de sirenă ale celor din PNL.Cojocaru spune că social-democraţii nu se tem de alegeri organizate în decembrie şi că PSD intră cu optimism în campanie.”, se arată în declarația de presă a deputatului Bogdan Cojocaru

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info