Viorel Cataramă despre medicul Virgil Musta: “Un moşulică care iese în fiecare zi şi ne spune că n-avem voie să facem Crăciunul”

Viorel Cataramă despre medicul Virgil Musta: "Un moşulică care iese în fiecare zi şi ne spune că n-avem voie să facem Crăciunul"
Viorel Cataramă despre medicul Virgil Musta: "Un moşulică care iese în fiecare zi şi ne spune că n-avem voie să facem Crăciunul"
Print Friendly, PDF & Email

Viorel Cataramă, ajuns de curând candidat pentru Senatul României pe listele Pro România Bihor, îl critică pe medicul Virgil Musta de la Timișoara:

“Un moşulică care iese în fiecare zi şi ne spune că n-avem voie să facem Crăciunul”

La fel ca și în primăvara acestui an, când Viorel Cataramă a susținut protestele împotriva restricțiilor impuse de către autorități sub pretextul stopării pandemiei, politicianul se erijează în apărător al drepturilor și libertăților cetățenești, susținând că oamenii trebuie să-și recapete viața de zi cu zi înapoi și să se ajungă la normalitate, și că virusul nu este într-atât de periculos încât să fie justificată suspendarea libertăților și drepturilor omului.

“Afirm clar şi răspicat că aceste libertăţi au fost încălcate la sugestia unor medici care au interese economice obscure. Nu din interes pentru sănătatea cetăţeanului, ci din interese economice obscure. Dau exemplul doctorului Nasta (Musta n.red.), de la Timişoara. Un moşulică care iese în fiecare zi şi ne spune că n-avem voie să facem Crăciunul, să facem Revelionul, să fim consemnaţi la domiciliu, în timp ce el face afaceri extraordinare pe banii statului.”, a spus Cataramă, potrivit stiripesurse.ro.

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About Glasul.info 7590 Articles
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info