(VIDEO revoltător!) Au schimbat foaia, de acum au trecut la agresiuni fizice împotriva celor care nu vor să poarte masca?

Un muncitor din Lugoj care se chinuia să repare o lucrare la o rețea de apă a fost bătut și târât către mașina de poliție de către doi polițiști. Muncitorul care avea în mână un cuțit de care se ajuta pentru respectiva lucrare de la o rețea de apă, a fost surprins de către un echipaj de poliție că nu avea mască.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum polițiștii coboară din mașină și se duc țintă către muncitor, iar după o discuție extrem de scurtă unul dintre polițiști începe să-l lovească pe muncitor apoi împreună cu colegul său să-l târâie către autoutilitara de poliție. Din imaginile surprinse de camerele video de supraveghere nu reiese că muncitorul ar fi opus rezistență, așa cum a apărut în presa locală din zonă.

libris.ro

“Inițial, conform unei știri care a apărut în presa locală, polițistul ar fi fost atacat și rănit cu un cuțit de către un muncitor căruia i-a atras atenția că nu poarta masca.”, se arată în descrierea clipului video surprins de camerele de supraveghere și publicat pe youtube de publicația Renaşterea bănăţeană

Să înțelegem că au schimbat foaia, de acum au trecut la agresiuni fizice împotriva celor care nu vor să poarte masca?


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]