Sunt gata costumele naționale cu brâu tricolor pentru cei 15 copii ai Bisericii Ortodoxe din Vlădiceni Iași!

Sunt gata costumele naționale cu brâu tricolor pentru cei 15 copii ai Bisericii Ortodoxe din Vlădiceni Iași! Fondurile pentru plata lor se strâng în contul Asociației Calea Neamului, BRD: RO62BRDE080SV52855930800.

Filiala Iași a Asociației Calea Neamului pregătește de zor prima ei acțiune si este așteptată cu nerăbdare si dragoste creștinească de bunul Părinte Victor Achirei si enoriașii Sfinției Sale. După Sfânta Liturghie la care cei 15 tineri vor participa deja îmbrăcați în costumele naționale, vom merge cu toții la Monumentul Eroilor Români din Primul Război Mondial pentru a depune o coroană de flori si a omagia Jertfa lor.

libris.ro

Vom sta mai apoi la o agapă frățească pentru a mai pune oleacă țara la/pe Cale si să vedem ce acțiuni comune vom face pe viitor în Transilvania noastră dragă sau prin jud. Bacău, pe langă Harghita.

Doamne ajută oameni buni, biruiți deznădejdea punându-vă speranța si Credința doar în Iisus Hristos Mântuitorul; puneti-vă ancorele în Tradiție și în Cultul Eroilor ce fără frică au pășit prin văile morții și au învins.
,,Nu vă temeți, Eu am biruit lumea”!

Autor: Mihai Tîrnoveanu


About the Author

Mihai Tirnoveanu
Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș