“Satu Mare iese în stradă!” Domeniul HORECA e în pragul falimentului

Iulian Câcău din Satu Mare organizează în data de 21 noiembrie de la ora 16,oo, în fața Instituției Prefectului, un protest.

,,Satu Mare începând de joi intră in carantină având o rată a infectarii de COVID 7.4/mia de locuitori (cifre ireale) în condițiile în care Clujul are 9.04 si Timisoara 8.23(neimpunându-se măsura carantinării). Nu accept ca prefectul județului să compromită economia pentru a “crește” in ochii lui Orban!

Domeniul HORECA, beauty și toata industria divertismentului e în pragul falimentului!
Nu e acțiune politică ci o actiune civică la care suntem obligați moral să participăm toți! În număr cât mai mare cu măști sau fără măști NE CEREM LIBERTATEA ÎNAPOI !,, scrie pe pagina sa Iulian Câcău.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

,,Mulți părinți doresc redeschiderea școlilor pentru a-și putea relua activitatea, să aibă ce pune pe masă! Copii ce cresc fără socializare, cum învață în mediul on-line un copil să scrie? Să facă bastonase si liniuțe? ( ne aducem aminte când doamna învățătoare ne lua mânuța si ne învăța să facem primele bastonașe si litere).  Ce urmează? O generație de analfabeți condamnați la sărăcie si supunere? NU asta vrem în țara noastră! Ieșiți părinți, ieșiți cu copiii, nu am avut și noi răceli? Ne curgea nasul si ne jucam continuu, fără izolare si distanțare! Sistemul putred, rade tot!,, mai adaugă Iulian Câcău.

Sursa: Buletin de Carei

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Ciută Daniela

Inginer, jurnalist, președinte ASTRA Carei

Lasă un răspuns

Next Post

Senator UDMR, afirmație șocantă la postul public de televiziune: Este justificată amenințarea cu moartea

mie nov. 18 , 2020
Senator UDMR, afirmație șocantă la postul public de televiziune: Este justificată amenințarea cu moartea Este justificată amenințarea cu moartea în condițiile în care ați deschis procese împotriva autorităților din Covasna, este răspunsul senatorului Laszlo Attila la întrebarea jurnalistului Dan Tanasă, candidat AUR la alegerile parlamentare. Prezent la emisiunea de dezbatere […]

Poate vă place și:

libris.ro