„Satu Mare iese în stradă!” Domeniul HORECA e în pragul falimentului

Iulian Câcău din Satu Mare organizează în data de 21 noiembrie de la ora 16,oo, în fața Instituției Prefectului, un protest.

,,Satu Mare începând de joi intră in carantină având o rată a infectarii de COVID 7.4/mia de locuitori (cifre ireale) în condițiile în care Clujul are 9.04 si Timisoara 8.23(neimpunându-se măsura carantinării). Nu accept ca prefectul județului să compromită economia pentru a “crește” in ochii lui Orban!

Domeniul HORECA, beauty și toata industria divertismentului e în pragul falimentului!
Nu e acțiune politică ci o actiune civică la care suntem obligați moral să participăm toți! În număr cât mai mare cu măști sau fără măști NE CEREM LIBERTATEA ÎNAPOI !,, scrie pe pagina sa Iulian Câcău.

,,Mulți părinți doresc redeschiderea școlilor pentru a-și putea relua activitatea, să aibă ce pune pe masă! Copii ce cresc fără socializare, cum învață în mediul on-line un copil să scrie? Să facă bastonase si liniuțe? ( ne aducem aminte când doamna învățătoare ne lua mânuța si ne învăța să facem primele bastonașe si litere).  Ce urmează? O generație de analfabeți condamnați la sărăcie si supunere? NU asta vrem în țara noastră! Ieșiți părinți, ieșiți cu copiii, nu am avut și noi răceli? Ne curgea nasul si ne jucam continuu, fără izolare si distanțare! Sistemul putred, rade tot!,, mai adaugă Iulian Câcău.

Sursa: Buletin de Carei

Ciută Daniela

Ciută Daniela

Inginer, jurnalist, președinte ASTRA Carei

Lasă un răspuns