Mare fâs la Satu Mare: protestul anunțat s-a fâsâit ca o flatulență gâtuită de mironosițe

Un protest în sprijinul HORECA anunțat la Satu Mare la începutul acestei săptămâni, s-a fâsâit ca o flatulență gâtuită de mironosițe, fiind anulat de către organizatori de frica autorităților din județ, care au interzis orice astfel de forme de manifestare în stradă.

Satu Mare se vede bine că nu-i nici Bacău, acolo unde cei din HORECA au intrat în simbioză cu echipe de juriști și de avocați, având câștig de cauză în instanță împotriva abuzurilor și restricțiilor imbecile impuse de către „GuWernul Meu” al lui Iohannis, nici Iași, unde o echipă de alți avocați a înlesnit apropierea pelerinilor veniți din alte colțuri ale României de racla Sfintei Parascheva.

Doar cei ce luptă pot și câștiga. Cei care sunt lași, care preferă noncombatul, nici nu merită altceva decât ceea ce li se „oferă”. La nivel național se știe că aceste zone ale țării, făcând abstracție de UDMR, sunt fiefuri PNL-iste. Ori dacă asta au votat românii…

„Dupa declarațiile prefectului județului este interzisă si campania electorală(fiind singura portiță legală de care ne puteam agăța pentru a organiza acest protest). Legea electorală ne permitea să facem adunări cu 50 de persoane si am sa va explic pe scurt strategia pe care am dorit sa o abordăm: eu in calitate de candidat la alegerile parlamentare adun in fața prefecturii 50 de oameni pentru a-mi face campanie electorală, colegul meu de asemenea cu alt grup de 50 de persoane continuând pana la 11 candidați 550persoane LEGAL, in fata prefecturii sub pretextul de campanie electorală.
Însă si de acest aspect au avut autoritățile grija, astfel au interzis întâlnirile cu scop electoral din această perioadă.
În continuare astept o poziție din partea colegilor mei juriști să vedem ce portiță a mai rămas si care ar fi sanctiunile în cazul nostru.
Eu ca si organizator imi asum in totalitate acest protest, dar cu siguranță o să sanctioneze si din participanți si nu vreau sa fiu privit cu ochi rai de către dumneavoastră.
Traversăm o perioadă CRITICĂ, de aceea sanctiunile nu își au locul.
Revin cu informații referitoare la sancțiuni și ce se mai poate face pentru organizarea acestui protest! Țineți aproape, revin cu informații!”, a anunțat Iulian Câcău, organizatorul protestului la Satu Mare

Foto: captură Facebook / Câcău Iulian
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns