RSS

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,50 din 5)
Încarc...

Drept la replică pentru cotidianul “Bună Dimineața Iași”

Print Friendly, PDF & Email

După apariția pe site-ul nostru a articolului “Managerul Institutului de Psihiatrie Socola Iași, atacat “gratuit” în presa locală”, am fost contactați de către redacția Ziarului Bună Dimineața Iași și ni s-a solicitat să prezentăm și punctul de vedere al respectivei publicații.

Pentru o “transparență totală” față de cititorii noștri, redăm integral punctul de vedere al publicației Bună Dimineața Iași, primit pe adresa redacției noastre:

“In atentia Redactiei Glasul.Info,

Cu o deosebita onoare va scriem aceste randuri ca intre colegi de breasla. Dorim sa aducem cateva mici completari articolului dumneavoastra ,,Managerul Institutului de Psihiatrie Socola Iasi, atacat ,,gratuit” in presa locala “, publicat in data de 23.11.2020, orele 12:15.

Acuzatiile legale de lipsa caldurii in Institutul de Psihiatrie Socola Iasi aduse in articolul ,, Frig crunta la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi” – disponibil aici . Cele trei cazane mentionate in articolul dumneavoastra nu se regasec in fotografia publicata in ziarul nostru la aceea data. Referitor la transparenta invocata de conducerea Institutului de Psihiatrie Socola Iasi, faptul ca ei declara o suma de cifre fara sa indice un numar de contract, un numar de factura arata tocmai faptul ca ascund ceva avand in vedere faptul ca in Romania nu odata, s-a intamplat ca prin acte aditionale un pix cu valoarea de 1 leu sa ajunga sa coste 5-6 lei in final. Din tot dreptul la replica din data de 06.11.2020 referitor la articolulul in sine sunt doar cateva randuri din trei pagini a4, restul este victimizarea si un amalgam de legi insiruite prin care domnul Cornel Prepelita incearca sa dovedeasca un sofism de mare clasa.

Referitor la acuzatia dreptului la replica nepublicat de catre noi este total fals el existand din data de 19.11.2020 pe site-ul publicatiei noastre.

Referitor la sofismul publicat de dumneavoastra (dreptul la replica este un raspuns transparent clar, concis prin care se aduc raspunsuri edificatoare ) in editia de astazi, asteptam cateva completari si explicatii transparente cu privire la deciziile luate si legislatia actuala. Dupa cum se afirma si in textul publicat de dumneavoastra,observam faptul ca un contract de administrare ce trebuia reziliat din luna aprilie, acum a fost prelungit impotriva faptul ca se incalca legislatia actuala.

Pe viitor avem rugamintea de va adresa si noua, solicitand un punct de vedere inainte de lansarea acuzatiilor impotriva noastra sau cel putin de a analiza site-ul publicatiei noastre ce prezenta transparent si partinitor situatia. Iar pentru transparenta totala fata de cititorii dumneavoastra va rugam sa verificati personal faptul ca am scris si de vechiul manager in decursul anilor trecuti : atat critic cat si laudativ. Faptul ca majoritatea articolelor ce sunt pe site-ul publicatiei noastre sunt mai mult critice, nu putem trage concluzia, ca in urma acuzatiei dumneavoastra prin intermediul conducerii Institutului de Psihiatrie Socola Iasi noi am avut un contract pentru a critica vechea conducere. Cred ca am fost singurii din Romania care am fost platiti sa criticam o institutie publica.”

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info