RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Semnal de alarmă: Bolnavii cronici nu mai sunt tratați din cauza SARS-CoV-2, ceea ce le agravează situația

Multe spitale au fost mobilizate doar pentru lupta împotriva coronavirus, iar o seamă de bolnavi cronici, oameni care trebuiau să ajungă în stare de urgență să fie supuși unor tratamente, nu au fost tratați din pricina faptului că spitalele erau blocate sau au trebuit să fie testați o dată sau de mai multe ori de COVID, și astfel și-au agravat bolile sau și-au pierdut viața. Concluzia aparține copreședintelui AUR, Claudiu Târziu.

Acesta mai precizează că în perioada pandemiei, pe fondul restricțiilor impuse de Guvern, au început să se manifeste mai accentuat boli ca depresia, asociată izolării.

„Foarte multe persoane s-au îmbolnăvit din pricina măsurilor luate de Guvern, pentru că au fost izolate în casă și nu au mai avut acces la aer curat, pentru că au fost obligate să poarte mască foarte foarte mult timp în timpul zilei și nu au avut cum să respire în mod firesc și natural, prin prisma ocupației de zi cu zi. Avem de-a face cu foarte multe persoane care au căzut în depresie din acest motiv, pentru că nu s-au mai întâlnit cu prietenii și nu au mai ieșit din casă”, a adăugat Târziu.

Potrivit copreședintelui AUR, Guvernul nu a venit cu alte măsuri contra virusului chinezesc decât cu restricții și blocaje, demarate încă din luna martie, când autoritățile au cerut chiar suspendarea aplicării Convenției Drepturilor Omului în România.

Claudiu Târziu a mai subliniat că pledează pentru testarea masivă a populației, dar cu condiția de a fi lăsată libertatea românilor de a decide în privința comportamentului lor sanitar.

apiland.ro

„Să ni se spună foarte clar care sunt recomandările Guvernului, să ni se pună la dispoziție mijloacele de protecție, inclusiv măști și dezinfectanți, iar toate regulile să fie respectate, în instituțiile publice în mod special, obligatoriu, și apoi cetățeanul să decidă, cu libertatea lui, asupra sănătății și comportamentului lui”, a conchis acesta.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]