RSS

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Vești alarmante: "Numărul compan…

“Dacă avem întreprinz…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoșo…

O româncă adevărată din Sibiu ia…

Când credeam că nu ma…

Marius Pașcan: "Se zvârcolesc în…

"Românii au ajuns să‐…

PROSTIE sau nesimțire? Klaus Ioh…

Sentinţa lui Horea, C…

De la marele român Mihai Eminesc…

Reacții din Transilva…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Cerem guvernului, tuturor autorităților, să nu interzică pelerinajul la Peștera Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României!

Print Friendly, PDF & Email

Sfântul Apostol Andrei, Apostolul Românilor ocrotește de 2000 de ani Neamul nostru, nu politicienii si guvernele trecătoare si trădătoare, care ne jefuiesc de 30 de ani încoace!

Cerem guvernului, tuturor autorităților, să nu interzică pelerinajul la Peștera Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României!

Această restricție aberantă oricum nu-i va putea opri pe oameni, ba mai mult, după toate semnalele, va mări numărul lor. Interzicerea pelerinajului la Moaștele Sfintei Parascheva deasemenea nu a avut efectul scontat, numărul mare de pelerini veniți din toată țara făcând autoritățile să cedeze sub presiune în ultimul moment.

Dacă acestea lăsau Sfânta Sărbătoare să se desfăsoare de la început sub îndrumarea si regulile Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, totul s-ar fi desfășurat în mult mai bune condiții si într-o ordine desăvârșită. La fel se va întâmpla si acum dacă Guvernul si Președenția rămân în continuare cu ochelarii de cal ce-i împiedică să privească în stânga si-n dreapta, distanțându-i social de poporul pe care au pretenția că-l reprezintă.

În ultimul ceas sperăm ca acest guvern să-și dea seama că restricțiile aberante, mai ales cele care urmăresc să împiedice desfășurarea marilor Sărbători religioase si naționale nu fac altceva decât să-i rupă si mai tare de popor, nu fac altceva decât să stârnească o profundă nemulțumire în rândurile largi ale românilor.

Biserica Ortodoxă prin Apelul IPS Teodosie si comunicatul Patriarhiei Române ne arată încă odată că atacul împotriva Libertății de exercitare a Credinței Creștine nu poate rămâne fără urmări, că acest atac care devine pe zi ce trece mai clar, mai vădit, se va izbi de flacăra vie a Ortodoxiei ce este prezentă în piepturile noastre de români.

Nici bolșevismul nu a înfrânt-o, nicio prigoană nu a fost în destul de amară si cruntă pentru a o putea stinge. Această flacără va arde precum o Candelă în întuneric, căci Iisus Hristos a Înviat învingând moartea, căci El ne-a spus: ,,În lume necazuri veți avea, dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea”.
Iar Sfântul Apostol Andrei a fost cel Întâi Chemat.

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info