RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Prima victimă din grupul ce a depus plângere penală împotriva lui Arafat

Avocata Iulia  Medeleanu din Iaşi a fost vizată în această dimineaţă de oamenii legii care au ridicat documente de la cabinetul acesteia.

libris.ro

Acţiunea vine  la puţin timp după ce av. Iulia  Medeleanu  împreună cu avocaţii Diana Şoşoacă şi Gabriel Căcescu au depus  o plângere penală la DIICOT Iaşi împotriva  împotriva guvernului, împotriva lui Orban, Tătaru, Arafat, Rafila, Streinu, Vela pentru abuz în serviciu și comunicarea de informații false. Menţionăm că avocaţii Diana Şoşoacă şi Gabriel Căcescu fac parte din Partidul Neamul Românesc.

După accederea AUR în Parlamentul României, oamenii legii ,,au descoperit,,  că avocata Iulia Medeleanu ar face evaziune fiscală fapt pentru care  i-au confiscat de dimineaţă nu doar documentele de la cabinetul său ci şi telefonul personal.

Scenariul este unul demn de anii ’50.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]