libris.ro

Inpolitics anunță o veste tristă: a plecat dintre noi Marius Albin Marinescu, cea mai mare spaimă a lui Iohannis

Știam de lunga suferință a jurnalistului Marius Albin Marinescu, dar asta nu a împiedicat să fiu surprins când tocmai m-a sunat o prietenă și colegă jurnalistă din județul Satu Mare. Ce știi de Albin Marinescu? Mă întreabă ea. Știu că era cam bolnav, și din această cauză a cam și stat în mai multe rânduri un pic mai departe de activitatea uzuală pe care o desfășura pe portalul său, justițiarul.ro. A murit! Îmi zice ea. Știam că va veni cândva și momentul ăsta, dar de ce tocmai acum?

„S-A STINS DIN VIAȚA MARIUS ALBIN MARINESCU, PRIMUL JURNALIST INTERZIS DE REGIMUL IOHANNIS. Jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu, coșmarul din presă al președintelui Klaus Iohannis, s-a stins din viață acum cîteva ore, la domiciliul său din Sibiu, după o lungă și grea suferință.”, scrie inpolitics.ro

Acum regret că nu am avut o colaborare mai intensă cu domnul Marius Albin Marinescu, singurul jurnalist sibian care și-a respectat profesia și a avut curajul să iasă la lumină cu toate mizeriile și matrapazlâcurile lui Iohannis. Dacă mă gândesc bine, în afară de a-i livra câteva ponturi și cel mult câteva replici, sau să schimbăm idei și materiale între noi, interacțiunea mea cu el a fost destul de limitată.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dar justitiarul.ro a constituit un model de urmat pentru portalul meu glasul.info, și chiar a fost o perioadă în care mă inspiram din politica editorială a publicației la care domnul Marius Albin Marinescu era redactor-șef. Încă nu-mi vine să cred că a plecat dintre noi, așa cum anunță publicația Inpolitics.

În perioada stării de urgență, atunci când sclavii lui Iohannis au interzis publicația domnului Albin Marinescu, am fost printre primii care s-au solidarizat cu justitiarul.ro, închis abuziv de către ANCOM-ul lui Grindeanu, la ordin politic.

Reacții de solidaritate jurnalistică în România cu Marius Albin Marinescu și Justitiarul.ro, Foto: captură facebook
Reacții de solidaritate jurnalistică în România cu Marius Albin Marinescu și Justitiarul.ro, Foto: captură facebook

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace, pentru că a fost un bun român, un patriot, un naționalist care a luptat din răsputeri pentru Țara și pentru neamul său!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Fandel Mihai

C.E.O. la glasul.info, Redactor șef la Glasul.info Director General la MAGAZIN CRITIC Președinte la Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România Consultant Media la Comunitatea Identitară Iași Contact: fandelmihai@glasul.info