RSS
TwitterFacebookPinterest

Asociația ,,Glasul Vieții” te invită la fapte bune: copii care merită susținuți

Preotul Dan Damaschin este deja o legendă a Iașului, un om a cărui carte de vizită și a cărui minuni sunt cunoscute peste tot în țară și chiar în afara ei. Până acum preotul a reușit să fie ca un al doilea tată pentru nenumărați copii care provin din familii defavorizate.

Stăruința, perseverența și dedicarea sufletească a părintelui Dan Damaschin au dat roade acolo unde nimic lumesc nu oferea nicio rază de speranță. Prin Asociația ,,Glasul Vieții”, părintele Dan Damaschin invită la susținerea unor copii care chiar merită susținuți și încurajați să pornească pe un drum bun în viață:

“Ștefan, bursierul și voluntarul nostru de 10, împlinește astăzi 17 ani!Ce ziceți, merită felicitat și susținut?Noi, doar atât spunem: copil bun, să te ocrotească Domnul Iisus Hristos cu sănătate și bucurie, ani mulți și fericiți!Dăruim Iubire?

1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.

2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 250 de lei (că așa e tradiția), 50 și ceva de Euro sau Lire, Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea “PENTRU GRĂUNTELE DE IUBIRE”.

apiland.ro

3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată iar, cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (ghete, ciorăpei, pantaloni, pulover, geacă, lenjerie), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur adăugăm trăistuță cu merinde.

4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi. Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?AICI AVEȚI LISTA!!!!!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kG1-eHzLAfiiHjrnW6AAHqltAy439onlZp0WH_8VnDM/edit

Cum puteți dona?

1.Asociația ,,Glasul Vieții”

Cont: Banca Transilvania

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)

RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)

RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)

Cod Swift BTRLRO 22

2. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);

3. Prin PayPal la următoarea adresă pr.dandamaschin@yahoo.com

4. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.

5. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.

6. Din păcate la acest moment, nu putem primi donații prin Revolut. “, a scris pe facebook preotul Dan DamaschinContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]