O acțiune admirabilă de Crăciun venită la Iași din partea unui tânăr remarcabil: veniturile de pe cărțile vândute, donate copiilor din familii nevoiașe

Un scriitor ieșean își donează veniturile din vânzarea cărților sale copiilor provenind din familii defavorizate

O acțiune admirabilă venită la Iași din partea unui tânăr remarcabil, un scriitor care deja se află la cel de-al doilea său volum de carte și pe care și-l dorește transformat într-o mică bucurie pentru copiii din zonele rurale ale Iașului, copii proveniți din familii defavorizate, lipsite de sprijin material.

Sorin Petrariu Vlăduț este numele acestui tânăr care se ocupă și cu dezvoltare personală, este mentor și iubește să ajute oamenii și căruia îi place să spună că: “mulți oameni au uitat că principalul nostru scop pe această planetă este să ne ajutăm între noi, să fim uniți, să formăm un întreg”.

Cum îl putem ajuta pe Sorin?Cumpărând cartea lui care va costa 37,99 lei, sunând la numărul de telefon : 0751480195, sau contactându-l la adresa petrariusorin@gmail.com.

Sau cu donații în contul RO81BTRLRONCRT0515171601

apiland.ro

Sărbători Fericite! Și nu uitați, măcar de Crăciun fiți mai buni, în niște vremuri în care oamenii s-au înrăit tot mai tare și s-au distanțat social tot mai mult.
[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]