Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă: “Ajutați-vă unii pe alții! Împărțiți ce aveți cu cei mai puțin norocoși!”

Încă de pe vremea de dinainte de a deveni senatoare, avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă era implicată adeseori în acțiuni caritabile, inspirând acțiuni filantropice printre prietenii și cunoscuții săi puțin mai norocoși, care au primit în viață poate mai mult decât alții.

Așa cum ne-a relatat, Dianei Iovanovici-Șoșoacă i-a plăcut mereu să ajute, să ofere sprijin celor aflați în deznădejde, încurajând la rândul său și pe alții să se ajute între ei.

“Echipa de AUR din Timis, la recomandarea d-nei avocat Diana Iovanovici – Sosoaca, a pus mana de la mana pentru ajutorarea unei mamici eroine cu patru copii. Felicitari tuturor membrilor de AUR care au donat. Avem incredere ca Romania o sa se vindece datorita AUR si datorita romanilor simpli care au inceput sa ia atitudine.”, scrie pe facebook Alianta Pentru Unirea Romanilor – AUR Lugoj

La rândul său, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă le mulțumește colegilor din AUR care i-au ascultat îndemnul și îi sfătuie pe români se se ajute unii pe alții, să împartă ce au cu cei mai puțini norocoși dintre ei:

apiland.ro

“Mulțumesc din suflet colegilor mei sufletiști din Timișoara! Gesturi minunate pt copii fara posibilități! Ajutați-va unii pe altii! Impartiti ce aveti cu cei mai putin norocosi!”, a scris pe facebook senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă
[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]