libris.ro

Întoarcere la stalinism? Consilierii parlamentari ai senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă intimidați prin acțiuni de poliție politică!

De pe la mijlocul secolului trecut n-au mai fost acțiuni de poliție politică atât de evidente în România precum sunt acum în zilele noastre, în aceste vremuri tulburi pe care apucăm acum să le trăim!

Unul câte unul, oamenii din jurul senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă sunt vânați și intimidați prin acțiuni de poliție politică. Împotriva unora dintre cei care au susținut-o pe senatoare se face acum marcaj om la om, ca în anumite sporturi: fotbal, rugby,etc. Numai că totul este foarte diferit de lumea sportului, e fără niciun fel de reguli.

România s-a transformat din nou ca prin anii ’50 într-un uriaș câmp de vânătoare de „dușmani ai progresului”, sau mai nou, ai „progresismului”. Și tot din anii ’50 nu s-au mai plimbat securiștii prin vecini încercând să facă profilul psihologic al „dușmanului de clasă”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


La fel ca pe vremea când România era guvernată (neoficial) de cizma armatei sovietice, nici acum nu se mai ascund cei care se fac vinovați de acțiuni de poliție politică. O fac la lumina zilei, inventând pretexte similare celor din timpul Marii Epurări (n.r. numele dat campaniilor de represiune din Uniunea Sovietică de la sfârșitul celui de-al patrulea deceniu al secolului XX).

Pentru sovietici, termenul acesta de represiune a fost în mod oficial folosit pentru a indica urmărirea oamenilor recunoscuți drept dușmani ai poporului și contrarevoluționari. Era o tehnică brutală, sadică, de consolidare a puterii bolșevicilor. Ei bine, fix așa-i și acum în România, unde populația României nu mai este apărată de legislația în vigoare și nici măcar de Constituția României, fiind la mila unui aparat de stat abuziv, represiv, aidoma celui din perioada stalinistă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Fandel Mihai

C.E.O. la glasul.info, Redactor șef la Glasul.info Director General la MAGAZIN CRITIC Președinte la Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România Consultant Media la Comunitatea Identitară Iași Contact: fandelmihai@glasul.info