RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Un nou deliciu culinar aprobat de Europa: viermele de făină

Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor a transmis faptul că viermele de făină a devenit prima insectă declarată sigură pentru a fi mâncată de om. Potrivit Digi24, Europa ar putea produce cât de curând burgeri, paste, biscuiți, smoothie sau degețele (fingers) din viermi de făină în stadiu de larvă.

apiland.ro

Apreciem grija Autorităţii Europene pentru Siguranţa Alimentelor privind diversitatea produselor alimentare pe care europeanul de rând are posibilitatea de a le pune în coşul de cumpărături şi ulterior pe masa familiei. Din prea multă apreciere, ne permitem să facem şi noi, românii, o mică sugestie minţilor luminate de la Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentelor: aşteptăm cu nerăbdare să fie declaraţi comestibili şi păduchii de pe găini, gărgăriţele din fasole şi viermii din praz. Un adevărat festin culinar! Poftă bună!

Un cetăţean fără poftă de mâncareContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]