Cercetătorii au demonstrat știin…

Povestirile biblic…

Orientarea sexuală nu este ceea …

Orientarea sexual…

Baronul Brukenthal, un monument …

Iohannis i-a luat pe …

O rezoluție discriminatorie a Pa…

Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

Euro Education F…

TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Comunicat AUR: Perspectiva ECR cu privire la Uniunea Europeană

În urma unor articole bazate pe informații eronate sau prezentate în mod tendențios, prezentăm poziția oficială a Partidului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (European Conservatives and Reformists – ECR) față de Uniunea Europeană pentru opinia publică din România:

ECR este un partid „euro-realist”. Poziția ECR este că deși Uniunea Europeană are mari deficiențe, această structură poate fi totuși reformată. Convingerea membrilor ECR este că UE trebuie să se reîntoarcă la principiile sale cheie și să fie o organizație care să servească interesele statelor membre, mai degrabă decât invers.

Perspectiva noastră este că Europa ar trebui să facă mai puțin, dar mai bine. Altfel spus, acele lucruri pe care UE le face bine – piața comună, promovarea drepturilor omului în exterior, înțelegerile de liber schimb cu restul lumii – ar trebui să constituie centrul de greutate al Uniunii, în timp ce alte competențe ar trebui lăsate în seama statelor membre.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001