Echipa redacțională Glasul.info s-a îmbogățit cu un nou colaborator: scriitorul ieșean Petrariu Sorin Vlăduț

Print Friendly, PDF & Email

Avem onoarea să anunțăm că de puțină vreme echipei redacționale Glasul.info i s-a alăturat un nou colaborator: scriitorul ieșean Petrariu Sorin Vlăduț.

Tânărul scriitor ieșean este deja autorul a două cărți pentru dezvoltare personală intitulate “Deschide ochiul!” și “Îl voi ajuta pe cel ce se auto-distruge”. După ce am participat la mijlocul lunii ianuarie la lansarea de carte pentru cel de-al doilea volum publicat de către Petrariu Sorin Vlăduț, am discutat cu acesta și despre o posibilă viitoare colaborare.

Așa s-a ajuns ca într-una din zile Sorin să ajungă să aibă cont de autor pe Glasul.info și să-și publice propriile articole. Îi urăm pentru încă o dată bun venit în echipa redacției noastre și inspirație pentru a scrie articole cât mai interesante și cât mai bune.

Ca să zbori îți trebuie aripi, dar mai contează și să știi să le foloșești. Sperăm ca Sorin să-și primească aripile și să zboare cât de sus și-a propus el în această viață. Succes, Sorine, și bun venit în echipa redacțională Glasul.info!

Social Links