libris.ro

Scriitorul Sorin Petrariu se implică în ajutorarea familiei cu cinci copii căreia i-a ars casa la Schitu Duca

Acum o zi și jumătate, impresionat de drama prin care a trecut familia cu cinci copii căreia i-a ars casa la Schitu Duca, scriitorul Petrariu Sorin Vlăduț m-a sunat și m-a întrebat dacă nu pot face un articol despre drama prin care trece familia și dacă am putea să facem un apel pentru ajutorarea familiei respective.

Tot ce s-a putut salva au fost documentele familiei, un pat și două dulapuri. Mama și copiii, alături de bunicul imobilizat, au reușit să iasă la timp. Un prieten de familie le-a oferit temporar un apartament în Iași.Casa trebuie reconstruită de la temelie, dar oamenii nu au bani pentru a se descurca singuri cu toate cele necesare. Singura speranță este ca oamenii cu suflet să le sară în ajutor și să contribuie cu ce au.”, a scris bzi.ro

Căutând să mă informez despre acest caz, am descoperit că mai sunt și alte persoane dornice să ajute respectiva familie din localitatea Poieni, comuna Schitul Duca din județul Iași:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„… în satul Poieni Comuna Schitu Duca Iasi a avut loc un incendiu in care o familie cu 6 copii a ramas fara acoperis deasupra capului.Cel mai mic are 7 ani și cea mare are 20 de ani. Trebuie sa fim solidari, uniți, alături de această familie care a rămas pe drumuri. Casa nu mai este locuibila si din pacate posibilitatile materiale nu le permite pentru a trece cu bine de acest cosmar. Scriu aici cu rugamintea si credinta ca exista oameni cu suflet si posibilitati financiare care sa-i poata ajuta cu materiale necesare ridicarii casei, orice ajutor e binevenit. Va multumesc enorm tuturor. Familia greu incercata – Arvinte Ciprian-„, a scris pe facebook Vasilica Carlescu, consilier local în comuna Schitu Duca

Foto: captură facebook / Vasilica Carlescu

Scriitorul Sorin Petrariu a luat telefonic legătura cu familia din comuna Schitu Duca, încercând să afle nevoile urgente ale familiei și în special ale copiilor, în funcție de vârsta acestora:

Apelul scriitorului Sorin Petrariu este în special pentru a asigura alimente, hăinuțe și rechizite pentru cei cinci copii cu vârste cuprinse între 7 ani și 18 ani.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Fandel Mihai

C.E.O. la glasul.info, Redactor șef la Glasul.info Director General la MAGAZIN CRITIC Președinte la Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România Consultant Media la Comunitatea Identitară Iași Contact: fandelmihai@glasul.info