RSS

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Echipament sportiv primit de o școală din Gorj în cadrul parteneriatului “Sportul dă zile vieţii şi viaţă zilelor”

Print Friendly, PDF & Email

Școala Gimnazială ,,Voievod Litovoi” Târgu-Jiu, coordonată de director Florescu Cristian și director adjunct Popescu Ramona, în cadrul parteneriatului ,, Sportul dă zile vieţii şi viaţă zilelor ”, a primit sprijinul echipei Decathlon, sponsor principal , care, printr-un gest caritabil, a venit în ajutorul școlii cu sponsorizări în valoare de 9000 de lei, pentru îmbunătățirea  bazei materiale a sălii de sport cu produse si echipamente sportive de calitate. Astfel, elevii vor putea susține activități sportive de calitate, desfășurând orele de educatie fizică și sport în cele mai bune condiții și cu echipament adecvat.

Copiii sunt viitorul nostrum, iar rolul sportului în viața acestora este foarte important, aducând o mulțime de beneficii psiho-fizice,  iar când vine vorba de copii, acestora trebuie sa li se acorde o atenție deosebită.

,,După cum bine știm, sănătatea fizică, psihică și creșterea calității vieții sunt punctele forte ale misiunii educației fizice și sportului. Este lăudabil efortul depus de conducerea unității în identificarea de surse de finanțare publică sau privată în vederea achiziționării de produse și echipamente sportive  necesare pentru buna desfășurare a actului educativ.”,  a declarat profesorul de educație fizică Bucă Cătălin.

În urma aceste acțiuni, peste 500 de elevi din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Voievod Litovoi” își vor desfășura activitatea sporivă în cele mai bune condiții.

,,Am sponsorizat în dorința de a ajuta la buna desfășurare a activităților de educație fizică și pentru că sportul reprezintă ,,un drept fundamental al tuturor” și singurul mod prin care poți fi cu adevarat sănăos. Orice copil se va bucura direct sau indirect de orice gest de bunătate și îi face pe aceștia fericiți, iar zâmbetul lor va aduce o rază de lumină în sufletele noastre.”,  a transmis  Alin Cărăgui, Director Decathlon Tg-Jiu.

Premierea va avea loc joi, 18 februarie, ora 10.00, la sediul Școlii Gimnaziale ,,Voievod Litovoi” Târgu-Jiu, Calea Severinului, nr. 86. Vă așteptăm alături de noi!

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info