RSS
TwitterFacebookPinterest

Justiția din România pe cale să ducă la faliment Institutul de Psihiatrie „Socola”

Deși există un raport al Corpului de Control care spune că multe dintre angajările de la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași sunt ilegale, angajații dați afară de către noul manager încep să câștige în instanță cu largul concurs al justiției din România.

Fostul manager împovărase bugetul instituției până aproape de faliment prin angajarea unui număr de 90 de angajați printr-un concurs contestat ulterior de către mai multe instituții de control. Noul manager, Bogdan Șaramet, a încercat să elimine angajările ilegale, aerisind destul de mult bugetul, făcând chiar și ceva loc pentru investiții, prin concedierea celor 90 de angajați.

apiland.ro

Acum, o parte dintre angajații concdeiați la sfârșitul anului 2019 încep să câștige în instanță. Dacă toți vor câștiga, bugetul instituției va avea foarte mult de suferit, iar justiția din România e pe cale să ducă la faliment Institutul de Psihiatrie „Socola”.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]