Life Dental Spa în parteneriat cu Directia Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități – AEDOPS Romania – au implementat proiectul „DĂRUIM ȘI CÂȘTIGĂM ÎMPREUNĂ”!

Domnul Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS ROMÂNIA a încheiat un parteneriat cu societatea Life Dental Spa. Domnia sa mulțumește necondiționat domnului Stefan Obreja, Directorul General al Companiei.

Potrivit parteneriatului, vor fii tratați din punct de vedere stomatologic 20 de persoane defavorizate – pentru a le oferi sansa la Zambet!

“Ne bucuram să fim alaturi de cei care au nevoie de ajutorul nostru!”, a transmis echipa 𝗟𝗶𝗳𝗲 𝗗𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹 𝗦𝗽𝗮.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

𝗟𝗶𝗳𝗲 𝗗𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹 𝗦𝗽𝗮
Excelență în Stomatologie LASER #FărăDurere
📲 𝗧𝗲𝗹𝗲𝗳𝗼𝗻:
+4 031 828 22 74
🟢 𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗔𝗽𝗽 𝗖𝗵𝗮𝘁:
http://bit.ly/whatsapp-life-dental-spa
📍 𝗖𝗹𝗶𝗻𝗶𝗰𝗶 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶:
➡️ Bd. Ghe. Magheru 1-3, Cladirea Magheru One (zona Universitate)
http://bit.ly/adresa-magheru
➡️ Str. Frumoasa 42A (zona Piata Victoriei)
http://bit.ly/adresa-victoriei
📍 𝗖𝗹𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗜𝗮𝘀𝗶:
➡️ Str. Nicolae Gane 2 (zona Fundație)
http://bit.ly/adresa-iasi
🌐 𝗦𝗶𝘁𝗲:
https://lifedentalspa.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Next Post

PROPUNERE ALARMANTĂ A GUVERNULUI! Proiect de ordonanță care limitează gospodăria țărănească la maxim 6 porci! Vânzarea și reproducerea, INTERZISĂ!

joi mart. 18 , 2021
De-a dreptul alarmantă propunerea Guvernului privind limitarea numărului de porci din gospodăria țărănească. Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a anunțat că renunță la ordinul privind creșterea porcinelor în gospodăriile țărănești, interdicția apare asumată de o altă instituție a statului și anume Autoritatea Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), informează Agrointel. Guvernul, prin […]

Poate vă place și:

libris.ro