În timp ce românii sunt trimiși la culcare odată cu găinile, străinii se bețivănesc și se destrăbălează liberi pe străzile din Iași!?

Două lucruri m-au șocat în ultima vreme și mă fac să mă întreb serios dacă noi românii mai avem cu adevărat o Țară. La Timișoara (n.r. vezi clip video) am văzut stupefiat cum niște purtători dezonoranți ai hainei de polițist îi trimiteau pe niște cetățeni români să plece din țară dacă nu vor să se supună obligativității purtării măștii în aer liber, în spații deschise.

Acest potlog care ne îmbolnăvește a devenit deja pretext pentru potera acestui guvern imbecil pentru a ne scoate din țară? Și unde ne scoateți măi trădătorilor? La mezat, la sparanghel, pe post de carne vie, sau pentru trafic de organe?

Doamne Dumnezeule! Cum adică să mergem afară? Ăștia ne dau afară din țara noastră? Dar ce Doamne iartă-mă, e țara lui Klaus Iohannis și a alogenilor din funcțiile de conducere, sau a noastră, a românilor?

Al doilea șoc l-am avut la Iași, acolo unde în timp ce românii sunt amendați și ținuți cu forța în case după ora 22:00 la adăpostul unui pretext total imbecil, străinii au voie în schimb de la stăpânire să se bețivănească și se destrăbăleze fără niciun fel de inhibiții.

În timp ce românii sunt trimiși la culcare odată cu găinile, străinii se bețivănesc și se destrăbălează liberi pe străzile din Iași!?, Foto: © Mihaela Dascălu, corespondent Glasul.info
În timp ce românii sunt trimiși la culcare odată cu găinile, străinii se bețivănesc și se destrăbălează liberi pe străzile din Iași!?, Foto: © Mihaela Dascălu, corespondent Glasul.info

Avem de a face în fiecare caz cu câte un precedent periculos, prin care românului i se inoculează ideea că este un cetățean de mâna a doua în propria sa țară, cu largul concurs al așa zisului stat român. În calitate de jurnalist, voi ieși în fiecare seară pe străzile din Iași pentru a face poze și filmări după ora 22:00 pentru a confirma acest aspect sesizat de către corespondentul nostru de la Glasul.info. Chiar am ajuns noi românii bătaia de joc a acestei guvernări imbecile și trădătoare, am ajuns victima unui standard dublu doar pentru “vina” de a ne fi născut români?

libris.ro

PS: Oricine dorește să facă voluntariat jurnalistic pentru astfel de acțiuni ne poate contacta la adresa de email:

Fandel Mihai


Fandel Mihai

C.E.O. la glasul.info, Redactor șef la Glasul.info Director General la MAGAZIN CRITIC Președinte la Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România Consultant Media la Comunitatea Identitară Iași Contact: fandelmihai@glasul.info