libris.ro

În timp ce românii sunt trimiși la culcare odată cu găinile, străinii se bețivănesc și se destrăbălează liberi pe străzile din Iași!?

Două lucruri m-au șocat în ultima vreme și mă fac să mă întreb serios dacă noi românii mai avem cu adevărat o Țară. La Timișoara (n.r. vezi clip video) am văzut stupefiat cum niște purtători dezonoranți ai hainei de polițist îi trimiteau pe niște cetățeni români să plece din țară dacă nu vor să se supună obligativității purtării măștii în aer liber, în spații deschise.

Acest potlog care ne îmbolnăvește a devenit deja pretext pentru potera acestui guvern imbecil pentru a ne scoate din țară? Și unde ne scoateți măi trădătorilor? La mezat, la sparanghel, pe post de carne vie, sau pentru trafic de organe?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Doamne Dumnezeule! Cum adică să mergem afară? Ăștia ne dau afară din țara noastră? Dar ce Doamne iartă-mă, e țara lui Klaus Iohannis și a alogenilor din funcțiile de conducere, sau a noastră, a românilor?

Al doilea șoc l-am avut la Iași, acolo unde în timp ce românii sunt amendați și ținuți cu forța în case după ora 22:00 la adăpostul unui pretext total imbecil, străinii au voie în schimb de la stăpânire să se bețivănească și se destrăbăleze fără niciun fel de inhibiții.

În timp ce românii sunt trimiși la culcare odată cu găinile, străinii se bețivănesc și se destrăbălează liberi pe străzile din Iași!?, Foto: © Mihaela Dascălu, corespondent Glasul.info
În timp ce românii sunt trimiși la culcare odată cu găinile, străinii se bețivănesc și se destrăbălează liberi pe străzile din Iași!?, Foto: © Mihaela Dascălu, corespondent Glasul.info

Avem de a face în fiecare caz cu câte un precedent periculos, prin care românului i se inoculează ideea că este un cetățean de mâna a doua în propria sa țară, cu largul concurs al așa zisului stat român. În calitate de jurnalist, voi ieși în fiecare seară pe străzile din Iași pentru a face poze și filmări după ora 22:00 pentru a confirma acest aspect sesizat de către corespondentul nostru de la Glasul.info. Chiar am ajuns noi românii bătaia de joc a acestei guvernări imbecile și trădătoare, am ajuns victima unui standard dublu doar pentru „vina” de a ne fi născut români?

PS: Oricine dorește să facă voluntariat jurnalistic pentru astfel de acțiuni ne poate contacta la adresa de email:

Fandel Mihai

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Fandel Mihai

C.E.O. la glasul.info, Redactor șef la Glasul.info Director General la MAGAZIN CRITIC Președinte la Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România Consultant Media la Comunitatea Identitară Iași Contact: fandelmihai@glasul.info