PROTESTELE CONTINUĂ! 26 MARTIE – 1 APRILIE 2021. SINGURA SOLUȚIE, ÎNC-O REVOLUȚIE!

Ne vedem vineri, 26 martie ora 10:00, în Piața Victoriei! Nu trebuie sa renuntam să ieșim în stradă, doar asa putem pune presiune pe ei!

Facebook event: aici

Am fixat data: pe 26 Martie vom da start-ul la protestul care va avea prelungire pana pe 1 Aprilie. Ne vom întâlni în Piata Victoriei de unde vom porni si un start spre toate institutiile care calca toate legile in picioare. Vă rog să veniți în numar foarte mare și să vă anunțați prieteni, familia toți cei care ști ca vor să participe.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
În acest protest va fi vocea poporului, nu a vreunui partid, cine va vrea să ni se alăture este binevenit. Partidele nu și-au facut treaba, acum este rândul nostru. Poporul trebuie să iasă la tabla și să spuna ce a învățat. Noi oamenii trebuie să fim uniți și trezi fără să strige vreun partid după noi, ca doar nu suntem oi ce naiba. Voința noastră unde este ? Ce vrem noi de fapt?

Țara este a noastră, cine ne-a luat-o? Au jumulit-o, au vândut-o, au sărăcit-o, dar este a noastră și suntem datori să o scăpăm de hoți și trădători. (preluare MAGAZIN CRITIC)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

Fiica lui Mike Pence, fostul vicepreședinte al SUA, la Marșul pentru viață 2021 din România!

vin mart. 26 , 2021
Charlotte Pence Bond are 27 de ani este o voce importantă a mișcării pro-viață din SUA, fiind un model prin propriul exemplu pentru tinerii care se implică în activități pro-viață. În 2020, la March for life youth rally, Charlotte Pence Bond a declarat: „Motivele pentru care sunt pro-viață își au […]

Poate vă place și:

libris.ro