PROTESTELE CONTINUĂ! 26 MARTIE – 1 APRILIE 2021. SINGURA SOLUȚIE, ÎNC-O REVOLUȚIE!

Ne vedem vineri, 26 martie ora 10:00, în Piața Victoriei! Nu trebuie sa renuntam să ieșim în stradă, doar asa putem pune presiune pe ei!

apiland.ro

Facebook event: aici

Am fixat data: pe 26 Martie vom da start-ul la protestul care va avea prelungire pana pe 1 Aprilie. Ne vom întâlni în Piata Victoriei de unde vom porni si un start spre toate institutiile care calca toate legile in picioare. Vă rog să veniți în numar foarte mare și să vă anunțați prieteni, familia toți cei care ști ca vor să participe.

În acest protest va fi vocea poporului, nu a vreunui partid, cine va vrea să ni se alăture este binevenit. Partidele nu și-au facut treaba, acum este rândul nostru. Poporul trebuie să iasă la tabla și să spuna ce a învățat. Noi oamenii trebuie să fim uniți și trezi fără să strige vreun partid după noi, ca doar nu suntem oi ce naiba. Voința noastră unde este ? Ce vrem noi de fapt?

Țara este a noastră, cine ne-a luat-o? Au jumulit-o, au vândut-o, au sărăcit-o, dar este a noastră și suntem datori să o scăpăm de hoți și trădători. (preluare MAGAZIN CRITIC)


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]