Fiica lui Mike Pence, fostul vicepreședinte al SUA, la Marșul pentru viață 2021 din România!

Charlotte Pence, fiica fostului Vicepreședinte SUA, Mike Pence, va vorbi pe 27 martie la Marșul pentru viață 2021 „Uniți pentru viață”, informează siteul oficial.

Charlotte Pence Bond are 27 de ani este o voce importantă a mișcării pro-viață din SUA, fiind un model prin propriul exemplu pentru tinerii care se implică în activități pro-viață. În 2020, la March for life youth rally, Charlotte Pence Bond a declarat: „Motivele pentru care sunt pro-viață își au temelia în credința mea, bazându-se pe faptul că am fost învățată să prețuiesc valoarea vieții umane. Aceste motive sunt susținute, de asemenea, și de alte lucruri. Sunt susținute de știință. … Știința continua să demonstreze că viața începe din ce în ce mai devreme decât se credea anterior”.

Absolventă a cursurilor Universității DePaul, cu o dublă specializare în Digital Cinema – Screenwriting și Creative Writing, Charlotte a contribuit la scrierea și producerea filmului documentar Fleeced, câștigător al premiilor Emmy. În prezent, Charlotte urmează cursurile unui Master în Studii Teologice, punând accent pe temele religioase din literatură și cultură, la Harvard Divinity School.

libris.ro

Ea este gazda podcast-ului Doubting It with Charlotte Pence Bond.

Charlotte Pence Bond este colaboratoare la The Christian Post, iar articolele ei au fost publicate în The Washington TimesThe FederalistGlamour și US Weekly, pentru a enumera câteva dintre publicațiile importante unde a scris. De asemenea, ea a apărut la multe canale de televiziune, printre care Fox News, CNN, OANN, PBS și CBS. Charlotte Pence Bond este membră a National Advisory Board for Students for Life of America.

Marșul pentru viață 2021 „Uniți pentru viață” aduce în fata dumneavoastră mărturii despre criza de sarcină și invitați surpriză. Evenimentul va fi prezentat de Cristina Teleanu și se va încheia cu concertul „Live for Life” susținut de Iustina Irimia-Cenușă, Ioana Picoș și Maria Coman, transmite echipa organizatoare.

Marșul pentru viață 2021 online „Uniți pentru viață” este organizat de Asociația Studenți pentru viață și Asociația România pentru viață.

Marșul pentru viață este apolitic și neconfesional și nu militează pentru interzicerea avortului.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 martie, la ora 12.00 și va fi transmis live pe paginile de Facebook Trinitas TVAgenția de Știri Basilica și Marșul pentru viață România și Republica Moldova.

Citește comunicatul de presă al Marșului pentru viață 2021 „Uniți pentru viață”.

 


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]