Bunuri „exotice” deținute de miniștrii lui Cîțu: Barna și-a cumpărat tablou de 8.500 de euro, Năsui are apartament în Paris, iar Turcan are bijuterii de 12 mii de euro și poșetă de 15 mii de euro

miniștrii guvernului condus de Florin Cîțu sunt avuți, iar cert este că fiecare se remarcă printr-un bun deținut. Lista include o proprietate la Paris sau la Budapesta, o mașină de ultimă generație, obiecte de artă, bijuterii în valoare de zeci de mii de euro sau conturi foarte grase în banca.

Averile și bunurile exotice deținute de miniștrii din guvernul Cîțu

Dan Barna

Dan Barna este vicepremier și președintele partidului USR. Potrivit declarației de avere, și-a cumpărat un tablou în valoare de 8.500 de euro în 2020. Este vorba despre un „tablou floral cu personaj feminin”, al pictorului Gheorghe Fikl, după cum notează politicianul.

Barna mai deține trei proprietăți, un apartament în București și două în Sibiu și declara venituri anuale de aproximativ 162.550 de lei din indemnizația de parlamentar, de viceprim-ministru și din chirii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Kelemen Hunor

Kelemen Hunor este viceprim-ministrul României și liderul partidului UDMR. Deține tablouri în valoare de 6.000 de euro, obținute în intervalul 2006-2010, are trei terenuri în Cluj Napoca și două în Harghita și două case în Cluj și una în Harghita.

Are venituri anuale de circa 257.547 de lei, fiind vorba despre indemnizația de deputat și de salariul de la UDMR.

Lucian Bode

Ministrul de Interne Lucian Bode, conduce un Mercedes Benz fabricat în 2016, obținut prin cumpărare. Veniturile sale anuale sunt de circa 170.957 de lei că ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și că ministru al Afacerilor Interne (fiind vorba despre anul fiscal 2020, an în care a fost la șefia a două ministere consecutiv).

Claudiu Năsui

Claudiu Năsui este ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Are un apartament în Paris, Franța, cumpărat în 2007. În plus, conduce un Mercedes fabricat în 2016. Are în banca 18.601 lei, 46.285 de euro și 9.584 de dolari.

Virgil Popescu

Virgil Popescu, ministrul Energiei, se remarcă prin terenurile și casele pe care le deține. Mai exact, are nu mai puțîn de 16 terenuri agricole, forestiere și intravilane în Mehedinți, dar și două case și un apartament în Mehedinți și un apartament în București.

Raluca Turcan

Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale, are o colecție impresionantă de bijuterii, care valorează 12.000 de euro. Turcan nu menționează intervalul în care le-a dobândit, completând cu „în timp”. Raluca Turcan s-a afișat în public cu o geacă de 1600 de euro și o poșetă de 15 mii de euro.

Bogdan Gheorghiu

Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, are ceasuri de 8.000 de euro, bijuterii de 5.000 de euro și obiecte de artă de 30.000 de euro, dobândite începând cu anul 1990, după cum notează în declarația de avere.

Are aproximativ 80.000 de euro în banca și conduce un Mercedes Benz fabricat în 2011.

Eduard Novak

Carol-Eduard Novak este ministrul Tineretului și Sportului și declara patru apartamente, dintre care unul în Budapesta, cumpărat în 2018, celelalte fiind în Miercurea Ciuc. În plus, deține șapte terenuri agricole, forestiere, intravilane sau extravilane, dobândite în intervalul 1996-2016.

Preluare MAGAZIN CRITIC

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ: „Lovitura de graţie dată economiei României”

lun mart. 29 , 2021
Declaraţie politică: titlul — „Lovitura de graţie dată economiei României” Toţi am asistat cu durere la drama minerilor din Valea Jiului. Mai dureros este că numai câţiva parlamentari s-au deplasat la fața locului şi numai unul a reuşit să vorbească cu minerii aflaţi în subteran de cinci zile. Dacă aceștia […]

Poate vă place și:

libris.ro