RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Protest inedit la Iași împotriva restricțiilor, abuzurilor și dictaturii medicale. Protestul continuă și duminică!

Protest inedit în parcul Copou din Iași împotriva restricțiilor, abuzurilor și dictaturii medicale din România. Sâmbătă, 27 martie 2021, de la ora 15:00, în parcul Copou a avut loc o acțiune cu totul și cu totul altfel de protest: un grup de ieșeni, cu o boxă portabilă, au ascultat muzică, au dansat, au împărțit celor din jur cafele, gogoși calde și plăcinte, arătând astfel că poate exista viață și dincolo de măsurile imbecile și aberante ale guvernanților.

apiland.ro

Mesajul a fost unul indirect: trăiți-vă viața, nu v-o lăsați confiscată de Arafat, Iohannis, Cîțu, Streinu-Cercel, Rafila & comp.! Jos masca, potlogul acela îmbolnăvește, mai ales că peste 80% din măști sunt neconforme și există studii publice care atestă acest lucru.

Protestul va continua și duminică de la ora 15:00, în același loc.

Protest inedit la Iași împotriva restricțiilor, abuzurilor și dictaturii medicale. Protestul continuă și duminică!

Protest prin dans la IAȘI!

“Ieșiți, distrați-vă, trăiți, deși ei vă spun să vă ascundeți fața sub o cârpă sau o bucată insalubră de plastic. Deși ei vor moartea voastră socială, și în unele cazuri chiar și pe cea fizică.

Protest prin dans la IAȘI!

Dansați pe străzi (n.r. vezi clip video), sfidați aberațiile și restricțiile imbecile atât din punct de vedere administrativ cât și sanitar. Imbecilii și hoții ăștia din fruntea țării trebuie îndepărtați, iar drepturile și libertățile fundamentale trebuie recâștigate, altfel vom sfârși cu toții prin închisori ( n.a. mai nou închisori medicale folosite ca pretext pentru a extirpa opoziția din societate).”, acesta este mesajul participanților la protestul de sâmbătă din parcul Copou din IașiContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]