Intr-o tara cu abuzuri precum cele din cazul Rarinca sau cel din cazul fetei violate de 7 brute, oare ce mai cauta Robert Cazanciuc in functia de ministru al justitiei?

Intr-o tara cu abuzuri precum cele din cazul Rarinca sau cel din cazul fetei violate de 7 brute, oare ce mai cauta Robert Cazanciuc in functia de ministru al justitiei?

Intr-o tara cu abuzuri precum cele din cazul Rarinca sau cel din cazul fetei violate de 7 brute, oare ce mai cauta Robert Cazanciuc in functia de ministru al justitiei? In Romania, traim vremuri mai tulburi ca niciodata, in care cetateanul roman de buna credinta care vrea sa respecte toate legile acestei tari este de cele mai multe ori victima sigura pentru infractori, atat pentru cei din strada cat si pentru cei din multe institutii ale statului roman. Sunt atat de multe exemple de acest fel in ultimul timp in tara noastra incat iti doresti mai degraba sa fie ca in Vestul Salbatic, sa poti purta arme de foc pentru a-ti putea proteja viata ta si pe cea a familiei tale.

Romania este tara cu una dintre cele mai restrictive legislatii atunci cand vine vorba de armele de foc,  dar la cata coruptie generalizata exista in absolut toate institutiile statului si la ce grad de nesiguranta este acum pe strazile din multe orase ale tarii, un amendament care sa permita tuturor cetatenilor dreptul de a se apara cu orice le sta la indemana, inclusiv cu arme de foc, ar fi mai mult decat necesar si binevenit.

In Romania, de multa vreme faradelegea a devenit lege, iar multe comunitati nici macar nu mai apeleaza la politie sau la alte autoritati ale statului, totul desfasurandu-se aidoma cu ceea ce se intampla in timpul unor vremuri pe care le credeam de mult timp apuse.

Cand noul Cod Penal se dovedeste a fi un dezastru de proportii biblice, un cod dupa care pedofilii si traficantii de droguri nu mai pot fi arestati din cauza unor texte scrise probabil de niste indivizi oligofreni, cand legea in tara asta mai este respectata doar de catre cei cinstiti si cu bun simt, oare ce naiba mai cauta Robert Cazanciuc in functia de ministru al justitiei?

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns