RSS
TwitterFacebookPinterest

E timpul să ne recâștigăm suveranitatea, libertatea, toate drepturile și libertățile fundamentale pe care ni le-au răpit noii bolșevici!

Din cauza unei probleme de sănătate a unuia din părinți, e primul protest antiguvernamental pe care-l ratez în ultimii doi ani. Însă îmi exprim clar speranța ca acest guvern să cadă cât mai repede cu putință și România să redevină liberă!

Mișcarea populară din decembrie 1989 a fost confiscată de către securiști și de către trădătorii de Țară, adică fix de cei care azi joacă țonțoroiul pe capul nostru și au distrus în ultimele trei decenii România.

E timpul să ne recâștigăm suveranitatea, libertatea, toate drepturile și libertățile fundamentale pe care ni le-au răpit noii bolșevici!Trăiască România Liberă, fără Iohannis, Arafat, Clotilde și Fritz la conducerea Țării, și fără restul neiubitorilor de români și de românism!


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info