RSS

Prețurile mondiale la alimente c…

12 aprilie 2021, Rom…

Marți, 13 aprilie 2021, de la or…

Un grup de patrioți …

12 Aprilie 1945: Participanții l…

Presați încă de la î…

Doctorul Răzvan Constantinescu, …

Revoltat de ceea se …

Părintele Dumitru Merticariu, co…

Părintele Dumitru Me…

Avocata Iulia Medeleanu: “Madam …

Societatea civilă a …

Comunitatea Identitară Iași, sol…

Urmând exemplul cole…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

O armata întreagă de polițiști de pază pentru primarul Chirica la înmormântarea lui Simirad

Print Friendly, PDF & Email

La Cimitirul Eternitatea din Iași, de la ora 12:00, s-a oficiat slujba religioasă de înmormântare pentru fostul primar Constantin Simirad. Au depus coroane de flori Primăria Municipiului Iasi, Instițutia Prefectului Iași, Grupul Deputatilor PSD Iași, Uniunea Scriitorilor Români, Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Academia Româna, Facultatea de Matematica, Serviciul Informatizare, Consiliul Județean Iași, Muzeul Municipal Regina Maria, precum și membri de familie și alți cunoscuți de-ai fostului primar al Municipiului Iași.

O armata întreagă de politiști era în dispozitiv masiv de pază pentru primarul Mihai Chirica la înmormântarea lui Constantin Simirad. De jur împrejurul bisericii în fața căreia era oficiată slujba pentru fostul primar al Iașului, erau efective destul de numeroase de polițiști care își concentrau atenția pe fiecare persoană care se apropia de primarul Chirica.

Oare chiar era nevoie de forțe de ordine atât de numeroase doar pentru că era acolo prezent primarul Mihai Chirica. Ce se putea întâmpla la o înmormântare de avea primarul actual nevoie de atat de mulți polițiști dupa el? Are de acum temeri legate de băile de mulțime?

Deși a venit extrem de puțină lume la înmormântare, primarul a simțit nevoia să se înconjoare de forțe sporite de securitate. Primarul a privit stingherit în permanentă către publicul prezent, inclusiv către jurnaliștii prezenți la fața locului.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul

evomag.ro

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info