RSS
TwitterFacebookPinterest

Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ: „Singura entitate care poate restrânge drepturi și libertăți este Parlamentul, nu Guvernul”

Senatoarea Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ a explicat la o emisiune TV de ce ea nu completează niciodată declarație pe proprie răspundere. Potrivit senatoarei, restricțiile impuse de către guvernanți sunt neconstituționale, motiv pentru care ea nu a completat niciodată aceste declarații pe propria răspundere, deși obișnuiește să circule foarte mult noaptea, făcând mii și mii de km cu mașina prin toată țara.

apiland.ro

Referitor la cifrele raportate de autorităţi în ce priveşte numărul de infectări şi incidenţe, senatoarea a mai adăugat că acestea sunt manipulate în favoarea producătorilor de măşti şi de teste PCR.

Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ: „Singura entitate care poate restrânge drepturi și libertăți este Parlamentul, nu Guvernul”, Foto: ©Glasul.info

„Eu mă plimb prin România în general noaptea, și nu ca să ma uit pe cer, ci pentru că mă cheamă oamenii, mă duc sa negociez cu primăriile, să restabilesc lucruri, pentru că sunt singurul senator care face ceva pentru oameni in țara asta. Noaptea se circula foarte bine, nu mă interesează nicio declarație, nu am completat niciodată și nici nu o să completez.

Vă spun ca avocat că singura entitate care poate restrânge drepturi și libertăți este Parlamentul, nu Guvernul. Având în vedere că nu există niciun studiu, nu se poate așa ceva. Există instanțe care deja au anulat ordine, există și localități unde nici masca nu se poartă și foarte bine fac oamenii și nu există nicio rată de infectare. Aceste cifre sunt făcute din pix de către cei care fac măști și teste PCR și pentru că tratamentul unui internat Covid costa 50.000 de lei. Restricțiile de circulație nu se pot lua așa.”, a spus Diana Şoşoacă, la România TV.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]