libris.ro

Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ: „Singura entitate care poate restrânge drepturi și libertăți este Parlamentul, nu Guvernul”

Senatoarea Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ a explicat la o emisiune TV de ce ea nu completează niciodată declarație pe proprie răspundere. Potrivit senatoarei, restricțiile impuse de către guvernanți sunt neconstituționale, motiv pentru care ea nu a completat niciodată aceste declarații pe propria răspundere, deși obișnuiește să circule foarte mult noaptea, făcând mii și mii de km cu mașina prin toată țara.

Referitor la cifrele raportate de autorităţi în ce priveşte numărul de infectări şi incidenţe, senatoarea a mai adăugat că acestea sunt manipulate în favoarea producătorilor de măşti şi de teste PCR.

Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ: „Singura entitate care poate restrânge drepturi și libertăți este Parlamentul, nu Guvernul”, Foto: ©Glasul.info

„Eu mă plimb prin România în general noaptea, și nu ca să ma uit pe cer, ci pentru că mă cheamă oamenii, mă duc sa negociez cu primăriile, să restabilesc lucruri, pentru că sunt singurul senator care face ceva pentru oameni in țara asta. Noaptea se circula foarte bine, nu mă interesează nicio declarație, nu am completat niciodată și nici nu o să completez.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Vă spun ca avocat că singura entitate care poate restrânge drepturi și libertăți este Parlamentul, nu Guvernul. Având în vedere că nu există niciun studiu, nu se poate așa ceva. Există instanțe care deja au anulat ordine, există și localități unde nici masca nu se poartă și foarte bine fac oamenii și nu există nicio rată de infectare. Aceste cifre sunt făcute din pix de către cei care fac măști și teste PCR și pentru că tratamentul unui internat Covid costa 50.000 de lei. Restricțiile de circulație nu se pot lua așa.”, a spus Diana Şoşoacă, la România TV.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info