RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Social-democraţii maramureşeni ”cumpără româneşte” şi susţin producătorii locali

Social-democraţii maramureşeni ”cumpără româneşte” şi susţin producătorii locali

Sâmbătă, 22 mai, deputatul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, consilierul judeţean Liliana Moga şi reprezentantul PSD Baia Mare, Costel Pîrvănoiu s-au alăturat încă o dată iniţiativei lansate de tinerii social-democraţi băimăreni şi au dat dovadă de patriotism economic, cumpărând de la producătorii locali care vând în Piaţa Agroalimentară ”Izvoare” din Baia Mare.

Apelului lansat de parlamentarul de Maramureş şi membrii TSD Baia Mare, acela ca toţi maramureşenii să ”invadeze” pieţele locale, a răspuns şi primarul comunei Cupşeni, Lucia Butcure, care a ales ”să cumpere româneşte”.

Deputatul PSD, Gabriel Zetea a precizat că fiecare sâmbătă acasă înseamnă, de fapt, zi de piaţă, iar cu lista pregătită de soţia sa, Oana, porneşte la cumpărăturile necesare familiei.

„Îi mulţumesc consilierului judeţean PSD, Liliana Moga, că mi s-a alăturat şi de această dată, dar şi colegului nostru, Costel Pîrvănoiu, un membru important al PSD Baia Mare. Totodată, apreciez faptul că primarul comunei Cupşeni, Lucia Butcure a răspuns apelului lansat de a achiziţiona produse de la producătorii locali şi susţine economia românească prin cumpărături făcute în piaţă. Nu în ultimul rând voi sublinia, încă o dată, că iniţiativa de a cumpăra produse agroalimentare din pieţele locale aparţine TSD Baia Mare, tinerii noştri inimoşi care, pentru a treia oară la rând, au venit la cumpărături împreună cu noi.

libris.ro

Tineretul social-democrat din Baia Mare se implică, constant, în diverse acţiuni cu impact social şi nu numai. Ultimul eveniment gândit împreună cu doamnele din OFSD Baia Mare a avut loc vineri, 21 mai, când au ecologizat valea râului Bloaja din Cerneşti şi unde atât eu, cât şi colegul meu din PSD Baia Mare, Costel Pîrvănoiu, am răspuns cu drag invitaţiei lansate. Totodată, mulţumesc presei care promovează ideea pe care PSD o susţine de mult timp, aceea de a cumpăra româneşte. Noi suntem primii care care putem să suţinem producătorii locali”, a subliniat parlamentarul PSD de Maramureş, Gabriel Zetea.

Reprezentanţii TSD Baia Mare s-au arătat încântaţi de faptul că iniţiativa lor de a susţine producătorii locali a fost primită cu braţele deschise de seniorii din PSD Maramureş, iar cumpărăturile la pieţele locale au devenit o obşnuinţă pentru membrii social-democraţi.

”Îndeamnăm toţi colegii din TSD Maramureş şi nu numai să dea dovadă de patriotism economic şi să cumpere româneşte”, au declarat tinerii social-democraţi băimăreni.”, se arată în comunicatul de presă al deputatului Gabriel-Valer ZeteaContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info