RSS

O rezoluție discriminatorie a Pa…

   Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

   Euro Education F…

Vești alarmante: "Numărul compan…

“Dacă avem întreprinz…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoșo…

O româncă adevărată din Sibiu ia…

Când credeam că nu ma…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Liber la afișajul simbolurilor de stat rusești în Basarabia! Centrul de Știință și Cultură Rusă își va păstra drapelul Federației Ruse pe imobilul instituției

Print Friendly, PDF & Email

Centrul de Știință și Cultură Rusă își va păstra drapelul Federației Ruse pe imobilul instituției și nu va fi obligat să arboreze și drapelul de stat al Republicii Moldova, sfidându-i pe românii basarabeni chiar la ei acasă! 

Liber la afișajul simbolurilor de stat rusești în Basarabia!Centrul de Știință și Cultură Rusă își va păstra drapelul Federației Ruse pe imobilul instituției și nu va fi obligat să arboreze și drapelul de stat al Republicii Moldova, sfidându-i pe românii basarabeni chiar la ei acasă! 

Activistul civic Dicusar Constantin a primit un răspuns oficial de la Inspectoratul General al Poliție (Chișinău), urmare a unei petiții în care a solicitat oamenilor legii să stabilească modul și corectitudinea arborării drapelului de stat pe sediul clădirii în conformitate cu legea. În răspuns, Poliția informează că pe acest caz nu au relevat elemente constitutive ale unei contravenții.

Foto: Activistul civic Dicusar Constantin

Tot în acest răspuns de dezvinuire mi se arată că de fapt Centrul de Știință și Cultură Rusă își desfășoară activitatea sub conducerea generală a șefului Reprezentanței diplomatice a Federației Ruse în Republica Moldova.

Foto: Activistul civic Dicusar Constantin

,,Această activitate este asigurată de către Centrul rusesc de colaborare internațională științifică și culturală de pe lângă Guvernul Federatiei Ruse”.  Astfel ,,localurile misiunii” date se bucură și ele de o derogare pe baza prevederilor Convenției cu privire la relațiile diplomatice din 18.04.1961, astfel rămânând inviolabile.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info