Scrisoare Deschisă VIP Magazin: Voronin Omul ‘Secolului’

Scrisoare Deschisă VIP Magazin: Voronin Omul ‘Secolului’ – Drept la Replica, De Gabriel Gherasim

Bun gasit, in virtutea dreptului deontologc va solicit ca sa publicati Dreptul La Replica cu privire la denumirea de ‘om al secolului’ pe asasinul Vladimir Voronin (vedeti oamenii torturati, violati si ucisi in bataie) in perioada lui 7 Aprilie cel sangeros. 

https://stiri.md/article/politica/vip-magazin-despre-desemnarea-lui-vladimir-voronin-drept-omul-secolului

7 Aprilie – Fete violate si atat fete cat si baieti au fost rapiti de pe strada si au fost batuti cu bestialitate si pe strazi si in secțiile de politie de comunistii lui Voronin. Contribuabilii din Moldova au platit o gramada de bani dupa ce victimele au dat in judecata cu succes Moldova la Comunitatea Europeana : https://www.youtube.com/watch?v=Z32LcMCF1HE

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Desemnand un tradator de neam (care a definit tricolorul romanesc SI al Moldovei drept ‘steag fascist’) (?!), un asasin care a ordonat RAPIREA, VIOLAREA si OMORAREA copiilor la 7 Aprilie ati aratat ca sunteti lipsit de DISCERNAMANT PROFESIONIST. Si cand NU VA RESPPECTATI VOI, nici criminalii nu va respecta. Voronin v-as spus-o in fata: “Nu sunt nici sponsor si nici nu cant la vioara deci…de unde premierea?” Intr-adevar.

Faptul ca dati magareata responsabilitatii pe ‘alegatori’ nu va scuza pentru ca aveati dreptul ca sa REFUZATI ca sa va ATASATI numele si prestigiul publicatiei de premierea unui criminal.

In fapt orice invatatoare de gradinita v-ar fii rasuns: “mai Gherghita, daca aceeiasi ‘alegatori’ v-ar fii spus ca s ava aruncati de pe meterezele de pe Cetatea Soroca, ati facut aceasta?”

Iata cine-I Voronin:

Gabriel Teodor Gherasim: Încă de pe timpul Imperiului Roman, zicala „Divide et Impera” („Împarte și domină!”) a fost folosită cu succes de toate imperiile în zonele ocupate. Ceea ce am văzut în Basarabia, au fost români basarabeni care „s-au dat cu rușii” și au devenit parte integrantă în persecutarea propriului popor. Mai greu de acceptat este că oameni ale căror familii au suferit crunt sub persecuția comunistă rusească nu numai că au pășit pe cadavrele înaintașilor și au trecut de partea opresorilor, dar au și devenit porta-voce a lor. Să îl luăm pe Vladimir Bujeniță, al cărui bunic matern, Isidor Sârbu, a fost luptător anticomunist și refugiat în România după ocuparea rusească a Basarabiei. E vorba de numele conspirativ de Vladimir Voronin (Cioara), fost și prezent milionar și președinte al comuniștilor, care a numit tricolorul Moldovei (deci românesc) „steag fascist”. Alt caz e tovarășa Zinaida Greceanii, fosta prim-ministru in present (inca!) in parlement, pusă de comuniști aserviți Moscovei, ai cărei părinți, Mărioara Ursu și Petrea Bujor, au fost deportați în Siberia în anii ‘50. Ce instrumente și tehnici a folosit sistemul comunist de a fost în stare să desfigureze în așa hal indivizii, să îi transforme pe unii din victime, în asupritori?

Vitalia Pavlicenco: La Moscova lucrau/lucreaza laboratoare întregi pentru inventarea metodelor de spălare a creierelor, de intimidare și mutilare a etniilor din teritoriile ocupate de ruși. Am publicat multe materiale demonstrând acest lucru în „Mesagerul”, unde aveam și un interior de pagină intitulat „Între Est și Vest”. Apoi a fost acea frică să nu rămâi veșnic marginalizat, de aceea există „intratul în cârdășie” cu dușmanul. Ceea ce familia mea nu a făcut niciodată. Problema e dublă, mai ales dacă ne gândim că acum, când nu mai facem parte oficial din URSS sau Rusia, ne tot întrebăm de ce aceste personae și-au îndrăgit și își mai iubesc atât de zelos călăii. Acum poți încerca, cel puțin, să fii liber. Ei, uite, că nu, iar acești tipi nu fac decât să demonstreze că sunt șantajabili, că Securitățile moldovenească (fiind una prorusă) și rusă îi au la mână cu ceva palpabil și îi pun să danseze cum le convine lor. Întâi îi atrag în scheme de furt, acaparări, înavuțiri necinstite, apoi îi pun să danseze tananica rusească, îndreptată contra românilor. S-a întâmplat să fiu pe la cimitirul unde sunt înmormântate rudele lui Voronin, în zona de peste Nistru, de unde Securitatea „noastră” rusă alegea cadre, după principiul  loialității față de comandamentele venite de la Moscova. Această ură a malului stâng al Nistrului împotriva României este ura Kremlinului pentru poporul român deștept, frumos, harnic și care, iată, e în rând cu lumea civilizată.

Fragment din cartea: Romania Martirii si Supravietuitorii din Comunism format Audio.

Iata si formatul tiparit

http://gabrielgherasim.com/uploads/1/1/7/0/117084179/romania.martirii_si_____supravietuitorii_din_comunism.pdf

VIP Magazin are sansa ca sa dreaga marasmul in care s-a bagat: 1) RETRAGETI criminalului Vladimir Vornonin premiul de ‘om al secolului’ dupa cum a facut regina Angliei cu Ceausescu dupa ce a fost impuscat in 1989; 2) RESTAURATI premiile acelor oameni DEMNI care au RENUNTAT CA PROTEST la premiile lor fata de alegerea NEINSPIRATA a dumneavoastra ca urmare a alegerii nefaste a lui Vornin; si 3) DESEMNATI POSTUM premiul de ‘OM AL SECOLULUI’ lui VALERIU BOBOC tanarul OMORAT IN BATAIE DE CATRE SATRAPII COMUNISTI AI LUI VORONIN.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Gherasim Gabriel Teodor

scriitor român, stabilit in SUA corespondent și colaborator la mai multe publicații din SUA, România, etc

Lasă un răspuns

Next Post

Liber la afișajul simbolurilor de stat rusești în Basarabia! Centrul de Știință și Cultură Rusă își va păstra drapelul Federației Ruse pe imobilul instituției

Dum mai 30 , 2021
Centrul de Știință și Cultură Rusă își va păstra drapelul Federației Ruse pe imobilul instituției și nu va fi obligat să arboreze și drapelul de stat al Republicii Moldova, sfidându-i pe românii basarabeni chiar la ei acasă!  Liber la afișajul simbolurilor de stat rusești în Basarabia!Centrul de Știință și Cultură […]

Poate vă place și:

libris.ro