RSS

Ion Coja: "Domnul Talpeș ne cred…

Ion Coja: "Cu alte c…

Eliberați statuia lui Mihai Emin…

Eliberați statuia l…

Posibilă problemă de securitate …

Problemă semnalată d…

Colindul lui Mihai Căldăraru O, …

Lecție de bunătate di…

Ecaterina Teodoroiu, omagiată la…

Asociația culturală …

Supliment al revistei MAGAZIN CR…

Noul număr al suplim…

De ce Eminescu de Ziua Culturii …

de Claudiu Dumitrach…

Echipa nostră de la Târgu-Jiu a …

Biserica “Izvorul Tă…

Ecaterina Teodoroiu sărbătorită …

Se împlinesc în aces…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Maria Grapini: “Trebuie să transmitem copiilor noștri dragostea pentru cei care apără țara! Cadrele militare în rezervă și-au făcut, cu onoare, datoria și nu trebuie uitate!”

Print Friendly, PDF & Email

“Eurodeputatul Maria Grapini, mesaj cu ocazia Zilei Rezervistului Militar: „Cadrele militare în rezervă și-au făcut, cu onoare, datoria și nu trebuie uitate!

Europarlamentarul PPU (s-l), Maria Grapini, a transmis un scurt mesaj cu ocazia Zilei Rezervistului Militar, care a fost instituită de către Guvernul României, prin HG nr. 467/2010.

„Trebuie să transmitem copiilor noștri dragostea pentru cei care apără țara! Cadrele militare în rezervă și-au făcut, cu onoare, datoria și nu trebuie uitate! Merită o infinită recunoaștere, respect și prețuire din partea societății și a țării! Să le aducem onor și mulțumiri! La mulți ani și sănătate!”, a precizat, în context, eurodeputatul Grapini.

De menționat faptul că, în ziua de 31 mai 1864, în timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza, a fost adoptată „Legea asupra poziției ofițerilor”, primul act normativ care dă identitate, valoare și sens corpului cadrelor militare în rezervă. În memoria acestui eveniment și în semn de respect pentru cei care au făcut din militărie, profesia lor de o viață.

Ziua Rezervistului militar este o sărbătoare plină de semnificații pentru toți cei care au slujit Țara și Poporul, cărora le-au jurat credință nestrămutată, până la sacrificiul suprem.

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini”

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version