RSS
TwitterFacebookPinterest

Un studiu al GUVERNULUI BRITANIC confirmă tratamentul prescris de dr. Flavia Groșan: Inhalatoarele recomandate în cazul persoanelor care suferă de astm pot accelera vindecarea după infecția cu Covid-19

Inhalatoarele recomandate în cazul persoanelor care suferă de astm pot accelera vindecarea după infecția cu Covid-19, relevă un studiu realizat de Guvernul Britanic și prezentat în Parlament, transmite R3Media.

Doctorii care au prescris pacienților Covid tratament tip suspensie de inhalat au raportat faptul că în anumite cazuri bolnavii și-au revenit mai repede cu până la 3 zile, scrie The Telegraph.

Descoperirea a făcut ca medicii britanici să prescrie inhalatoare pentru suferinzii de Covid-19 „de la caz la caz”, au fost informați parlamentarii britanici, relevă sursa citată.

Sir Graham Brady, una dintre figurile importante din Grupul de Recuperare de Covid al parlamentarilor Conservatori, s-a întrebat de ce medicii din spitale nu au aplicat mai des această soluție.

„Dacă media internărilor în spital este acum de opt zile și o poți reduce cu trei zile prin folosirea inhalatoarelor de ce nu au făcut-o?”, s-a întrebat el.

apiland.ro

Într-un răspuns, Ministrul Sănătății, Jo Churchill, a dezvăluit că un studiu al Guvernului s-a descoperit că „inhalarea Budesonidei a redus timpul de recuperare, în medie cu trei zile”.

Inhalarea acestui medicament s-a testat pe pacienții de Covid care nu au fost internați, cu vârste peste 50 sau 65 de ani și cu o afecțiune deja existentă, a relevat Ministrul Sănătății.

Reamintim că la începutul anului, dr. Flavia Groșan a dezvăluit că folosește un tratament asemănător pentru Covid, iar reacțiile din lumea medicală împotriva ei au fost vitriolice, scrie aceiași sursă.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]