RSS

Argumentul folosit de Alexandru …

Recent, Ministrul Să…

România, un stat tot mai antirom…

Fix ca în perioada c…

Novak Djokovic și Diana Iovanovi…

Vocea Olteniei: "O c…

VIDEO | Grigorie Vieru, poetul v…

Acum treisprezece an…

19 Ianuarie 2022 - Prezentarea e…

Miercuri, 19 ianuari…

Ion Coja: "Domnul Talpeș ne cred…

Ion Coja: "Cu alte c…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

26 iunie, Ziua Drapelului Național

Print Friendly, PDF & Email

26 iunie, Ziua Drapelului Național

26 iunie,Ziua Drapelului Național. Acesta are culorile roșu,galben și albastru,moștenite de pe Drapelul Primordial al strămoșilor noștri Geti. Pe acest Drapel, cu mii de ani înainte de Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos, culorile au fost dispuse pe orizontală astfel: sus era albastru, la mijloc galben și jos roșu.

Acest Drapel Primordial a fost fluturat și în timpul revoluțiilor din anii 1821 și 1848, precum și la Marea Adunare de la Alba Iulia de la 1 Decembrie 1918.Același Drapel al Getilor a fost steagul Budapestei timp de 1000 de ani.

Modificarea supunerii culorilor pe Drapelul Național al României s-a făcut, în jurul anului 1870,printr-un decret semnat de domnitorul alogene Carol I cu scopul de a ascunde Adevărul despre Drapelul Primordial al Poporului Get, strămoșul real al Poporului Român.

La revizuirea Constituției trebuie respectat Adevărul istoric și să se revină la dispunerea celor trei culori pe orizontală, respectiv la Drapelul Primordial moștenit de la Poporul Get, care are o vechime de cel puțin 5.000 de ani. 

Gheorghe Funar

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version