RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

„Wikipedia s-a transformat într-o Poliție a Gândirii!”, acuză co-fondatorul enciclopediei online!

   Wikipedia a devenit atât de părtinitoare împotriva ideilor conservatoare încât este un pericol pentru democrație, declară unul din co-fondatorii site-ului, Larry Sanger, informează Active News.

„Pe scurt, și cu câteva mici excepții, doar sursele «mainstream» globaliste și progresiste și sursele apropiate de progresismul globalist sunt permise”a scris Sanger pe site-ul său.

Într-un text al cărui titlu este „Wikipedia este mai părtinitoare ca niciodată”, Larry Sanger a dat ca exemple articolele despre Black Lifes Matter, alegerile din 2020 și cele două puneri sub acuzare („impeachments”) ale fostului președinte Donald Trump.

„Nu este exagerat să spui că Wikipedia, la fel ca alte instituții profund părtinitoare din noua noastră lume digitală, s-a transformat într-un fel de Poliție a Gândirii care, de facto, a interzis punctele de vedere conservatoare cu care nu este de acord”, a scris Sanger.

libris.ro

„Democrația nu poate prospera în asemenea condiții: afirm că Wikipedia a devenit adversarul unei democrații puternice.” Integral pe Active NewsContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info